T (13 jaar) in

Ingewikkeld

Mijn woonsituatie is ingewikkeld want mijn ouders zijn nu een half jaartje gescheiden en mijn moeder heeft al een nieuw huis en mijn vader gaat nu eindelijk ook verhuizen en het is allemaal best moeilijk ook tussen hen op dit moment en al mijn vrienden doen alsof het niets is, ze praten er nooit over en een vriendin zegt zelfs”dat het bij haar veel erger was omdat zij een vechtscheiding had, maar toen haar ouders gingen scheiden was ze 4.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
Anne
8 jaren geleden

Hallo T.,

Dit is inderdaad een moeilijke situatie voor jou. Het is ook niet leuk, dat je met je vriendin niet over kunt praten. Misschien moet je haar eens aanspreken over haar gedrag. Het gaat er niet om wie de ergste situatie heeft. Het gaat er voornamelijk om, dat jij je gevoelens bij iemand kwijt kunt. Heb je misschien nog ern andere vertrouwenspersoon?

Ik wens je veel liefs.

Groeten,

Anne

Anouk
Anouk
8 jaren geleden

Hallo T, Dankje dat je hier een bericht achterlaat. Dat je ouders scheiden is moeilijk genoeg en al het verhuis erbij maakt het er niet beter op dus het is helemaal niet raar dat je het er momenteel moeilijk mee hebt. Het is geen strijd wie het erger heeft of niet iedere scheiding is niet leuk! Niemand staat er om te springen. Ik zou ook met je vriendin het erover hebben dat je het heel verveelend vind dat zij er zo’n strijd van maakt. Als je het verveelend vind dat je vrienden het er nooit over hebben kun je eens… Lees verder »