Isabella (13 jaar) in

In hun waarde laten

OUDERS dit is belangrijk ik als 13jarige vinden het SUPER VERVELEND als wij steeds worde ondervraagt over dingen van de andere ouder wat die heeft gezegd etc. MIJN ouders kunnen niet goed met elkaar omgaan dus LAAT ALLEBEI DE OUDERS IN HUN WAARDE EN OOK DE STIEFOUDERS (behalve als der een van de stiefouders gemeen is) daarom vraag je soms wat en houd je contact met de andere ouder want dan kan je overleggen wat er precies is gebeurt en dan weet jij ook meer bij mij is dat helemaal fout gegaan ik moest voor de rechter en dat gun je je eigen kind NIET

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Scott
Scott
7 jaren geleden

hey Isabella,
Je hebt helemaal gelijk, ik heb precies hetzelfde meegemaakt. Dus ik snap je volkomen. Ouders moeten gewoon goed samen blijven communiceren en niet via hun kinderen. Ook is het erg vervelend als je helemaal ondervraagd woord door een van je ouders.
Ik vind het knap van je dat je andere wilt helpen ondanks dat je zelf problemen ermee hebt gehad.
Veel succes er nog mee, ik hoop dat het goedkomt!

Feline
Feline
8 jaren geleden

Lieve Isabella,

Dankjewel voor je berichtje op het forum en je advies aan ouders. Dit is heel erg waardevol. Ik ben het helemaal met je eens dat ouders elkaar in hun waarde moeten laten en de kinderen niet moeten gaan uitvragen over de andere. Vervelend om te horen wat je hebt mee moeten maken.. Hopelijk heb je iemand in je omgeving met wie je dit kan bespreken zoals Anne al zegt.

Heel veel sterkte, als je nog een keer iets kwijt wil of wil vragen kan dat altijd op het forum.

Groetjes,
Feline

Anne
Anne
8 jaren geleden

Hallo Isabella,

Ik heb ook al op je andere bericht gereageerd. Ik merk dat het veel met jou heeft gedaan om naar de rechter te moeten. Gelukkig heb je dit nu achter je. Blijf vooral praten over je gevoelens, erg goed.

Liefs,
Anne