Nina (11) in

In de vakantie jarig

Ik ben jarig in de vakantie en ik weet niet wat ik moet doen wat als ik op vakantie ga dan ben ik heel verdrietig maar ook blij en in de vakantie thuis blijven gaat niet want ik ben in de vakantie jarig dus je kan niet erne of ervoor op vakantie gaan

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SabineAnne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Sabine
Sabine

Lieve Nina, Wat lastig is dat als je midden in de vakantie jarig bent! Ik woon zelf op kamers en ik weet ook nooit of ik mijn verjaardag nou bij mijn moeder wil vieren, bij mijn vader, of bij mijn vriendinnen aan de andere kant van het land. Zelf bel of skype ik altijd met de mensen bij wie ik niet kan zijn op mijn verjaardag want ik vind het ook heel leuk om hun even te kunnen spreken/zien en dan vier ik het met hun op een ander moment. Ik weet niet of jullie verre vakanties doen en of… Lees verder »

Anne
Anne

Hallo Nina, Bedankt voor jouw bericht. Begrijp ik het goed dat je op vakantie gaat als je jarig bent? En je dan verdrietig bent omdat je dan maar één van je ouders ziet? Ik kan mij heel goed voorstellen dat dit dubbel voor je is. Want iedereen gaat graag op vakantie, dat is leuk. Maar ik snap ook dat het vervelend is om dan tijdens je verjaardag niet iedereen zoals familie en vrienden te kunnen zien. Ik heb deze situatie nooit zelf gehad maar zou dit ook stom vinden. Misschien is het een optie om die dag op vakantie even… Lees verder »