anoniem (11 jaar) in

In dat huis

heey allemaal,
iedereen heeft zijn rechten, zo ook ik. het was vandaag een leuke dag, tot ik terug naar mijn eigen huis moest om te gaan slapen. ik kwam thuis, dat deed ik zo stiekem mogelijk, want ik wist dat als ik gezien zou worden, dat ik aangevallen zou worden. jammer genoeg kwam mijn vader erachter dat ik thuis was, en hij kwam mijn kamer op gestormd. ‘Waar ben je mee bezig? waarom doe je alles zo stiekem?’. en ik zei: ‘Vind je het gek, ik ben doodsbang voor jullie! jullie maken me psychisch helemaal gek!’. toen kwam mijn oudere broer naar boven en hij sloeg me heel hard tegen mijn gezicht. ik was naar beneden gerend, toen ik de trap af wou rennen had mijn broer mij pootje gelapt. gelukkig viel ik niet, maar anders had ik nu mijn nek gebroken. toen ik beneden was, heeft hij nog heel lang tegen mij geschreeuwd, waar ik mee bezig was enzovoort. toen ik de deur open wou doen, deed hij hem op slot en hij hield de deur vast, zodat ik hem niet open kreeg. we hebben nog lang tegen elkaar geschreeuwd, en ik had daarbij gezegd dat als het zo doorging dat ik dan binnenkort zelfmoord pleeg. ik ben best wel depressief in dat huis. mijn broer zei dat dat hem niks uitmaakte, en dat ik voor drie maanden niet terug mag komen. als ik binnen die drie maanden terugkom, slaat hij me in elkaar. maar al mijn belangrijke spullen liggen nog daar.
wat moet ik doen? heeft iemand nog tips want ik weet het echt niet meer…
xxx en groetjes, van mij

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Emmeline
Emmeline
7 jaren geleden

Lieve,

Wat een heftig verhaal!! Dapper en goed dat je het hier hebt verteld. Ik zou ook naar iemand gaan die je vertrouwt, of schrijf een brief of mail en stuur die naar iemand als je dat makkelijker vindt. Maar het is wel belangrijk dat je hulp zoekt en ook al goed dat je hier je verhaal hebt verteld!
Je staat er in ieder geval niet alleen voor (:
Je kan altijd nog een bericht plaatsen.

Succes!

Liefs,
Emmeline

Anne
Anne
7 jaren geleden

Hallo,

Wat een erg verhaal is dit.

Ik raad je aan om contact te zoeken met een vertrouwenspersoon. Dit kan bijvoorbeeld op schook iemand zijn of je kunt ook naar je huisarts gaan. Je moet dit echt met iemand bespreken. Daarna kan dit probleem hoogstwaarschijnlijk worden opgelost.

Ik wens je veel liefs,
Anne

Isa
Isa
7 jaren geleden

Hey anoniem, wat een heftige situatie zeg! Goed dat je hier kwam met je verhaal, erg dapper. Het zou heel goed voor je zijn om met iemand te praten die je serieus neemt en wat er bij jou thuis gebeurd. Neem bijvoorbeeld een vriendin/vriend in vertrouwen en vertel het aan een meester of juf op je school. Dan kunnen zij je helpen. En dan houden ze er gelijk rekening mee als er nog boeken bij je thuis liggen. Neem de volgende keer anders een volwassene mee als je weer naar huis gaat om spullen te halen. Dan zullen hopelijk je… Lees verder »