Belle (13) in

Ik zit ertussen

mijn ouders zijn anderhalf jaar uit elkaar ik heb daar veel moeite mee gehad mijn ouders kunnen de laatste tijd heel moeilijk met elkaar communiceren en dan zit ik daar vaak tussen in de ene ouder vraagt kun je dit even tegen papa zeggen en zo gaat het precies andersom ook en ik weet dan soms niet wat ik moet doen want ik wil er eigenlijk niks mee te maken hebben dat moeten hun samen uitzoeken maar toch blijven ze het doen en ik weet niet hoe ik dat moet oplossen terwijl ik dat eigenlijk helemaal niet hoor te doen maar anders weet ik ook niet hoe het anders moet.

groetjes Belle

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Liam
8 maanden geleden

Hoi Belle, Ik vind het heel goed dat je dit op het forum vraagt. Ik begrijp heel goed wat je bedoelt, want ik had en heb soms nog steeds het zelfde probleem met mijn gescheiden ouders, en ik weet ook zeker dat heel veel andere mensen dat probleem ervaren. Mijn ouders hebben al meer dan 15 jaar communicatie problemen met elkaar, en ik zat er dus sinds ik ongeveer 10 jaar oud was ook de hele tijd tussen. Wat me uiteindelijk veel hielp is om het met je ouders er eigenlijk over hebben, tegen je ouders vertellen dat je het… Lees verder »

Zoé
8 maanden geleden

Beste Belle, Wat vervelend dat je dit ervaart en dat je er middenin zit. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik kan heel goed begrijpen dat het vermoeiend is en oneerlijk voelt. Het is ook niet hoe het hoort te zijn. Zij horen met elkaar te praten als ze iets tegen elkaar willen zeggen. Ze moeten het inderdaad zelf uitzoeken en jou erbuiten laten, daar heb jij helemaal gelijk in. Het is super knap en wijs dat jij dat inziet en er bewust van bent. Daar mag je trots op zijn. Nu is het wel aan jou om hen te… Lees verder »

belle
8 maanden geleden
Reply to  Zoé

dankjewel dat je hier op hebt gereageerd het heeft mij echt geholpen en super lief wat je allemaal hebt gezegd dankjewel