Anoniem (17 jaar) in

Ik zit er tussen in

Toen ik besloot om bij mijn vader te gaan wonen hebben mijn ouder gelijk een advocaat ingeschakeld en alles ging via de rechtbank. Nu dat geregeld is, is de ruzie nog niet opgehouden tussen mijn ouders. De ene rechtszaak na de na de andere. Mijn ouders maken het elkaar zo alleen maar lastiger.
Het ergste is nog dat ik ertussen zit. Vaak denk ik dat het allemaal mijn schuld is omdat het allemaal is begonnen toen ik naar mijn vader ben gaan wonen…
Ik weet niet wat ik moet doen…

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
nicoline
nicoline
7 jaren geleden

Hallo, Wat ontzettend vervelend deze situatie. Ouders die ruzie maken met elkaar is nooit leuk. En al helemaal niet als het om zoiets gaat als waar jij woont en als er advocaten en rechtszaken bij betrokken zijn. Maar weet dat het zeker niet jouw schuld is dat je ouders zoveel ruzie hebben. Een kind mag namelijk zelf beslissen vanaf zijn/haar 12e waar hij/zij woont. En dit was jouw keuze. Het feit dat jouw ouders hier ruzie over maken betekend dat zij iets niet goed doen. Dit staat helemaal los van jou. Daarbij hebben ouders nou eenmaal ruzie nadat ze uit… Lees verder »

Catlin
Catlin
8 jaren geleden

Hallo, Bedankt voor het bericht op het forum. Wat een lastige situatie moet dat voor je zijn zeg. Allereerst wil ik je meegeven dat het zeker niet jouw schuld is! Ouders zijn de volwassenen en zouden niet zo moeten ruzie maken waar jij last van hebt. Heb je wel eens besproken met iemand dat je er zo mee zit en hoe het eraan toe gaat? Buiten je ouders? Bijvoorbeeld op school ofso. Misschien is het een idee om dat te doen en te vragen of er een keer een gesprek met beide kan komen. Wat verder mogelijk zou kunnen zijn… Lees verder »