Lise (10) in

Ik zie mama niet door corona

Hoi ik moet tuis blijven want ik heb corona
Maar nu zie ik mama een week niet

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Madelief
2 jaren geleden

Hey Lise, Wat goed dat je je vraagt hier stelt! Wat vervelend om te lezen dat je corona hebt. Beterschap en ik hoop dat jij je snel weer beter voelt! Je vertelt dat je nu mama een week niet kan zien. Ik snap helemaal dat dat misschien niet zo leuk is. Ik heb zelf ook net corona gehad en ik kon toen ook niemand zien. Ik begrijp heel goed hoe jij je voelt. Ik vond dit erg jammer want ik vind het fijn om met mensen te zijn! Ik zal je vertellen wat mij erg goed heeft geholpen. Ik hoop… Lees verder »

Giordélon
2 jaren geleden

Hoi Lise, Wat vervelend dat je corona hebt en daarom nu niet naar mama kan voor een week. Toen ik jouw leeftijd had waren en nog niet veel middelen om contact te hebben met vrienden of familie. Gelukkig is er tegenwoordig al veel meer mogelijk. Is het misschien een idee om mama dagelijks te videobellen of facetimen?? Een week lijkt soms heel lang te duren, maar is toch meestal sneller voorbij dan je denkt. Ik hoop dat je iets hebt gehad aan mijn tip. Mocht je het leuk vinden om te praten met iemand, waarvan de ouders ook zijn gescheiden,… Lees verder »

Rochanty
2 jaren geleden

Hi Lise,
Allereerst veel beterschap. We leven nu in een moeilijke tijd waardoor we worden weerhouden van sociaal contact bij een besmetting. Niet leuk natuurlijk en vooral niet als je je moeder zolang niet kan zien. Ik kan me heel goed voorstellen dat je hier van baalt. Je kan altijd (video)bellen met je moeder zodat je haar nog kan zien. En je moet maar zo denken: na die week is het zo veel fijner om je moeder te zien. Dan geniet je daar nog meer extra van!