Carlijn (22 jaar) in

Ik zie hem als een kennis

Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 5 jaar oud was, ik heb altijd bij mijn moeder gewoond. Samen met mijn broer, gewoon gezellig met zijn 3.
Ik heb jarenlang weinig tot geen contact gehad met mijn vader. Hij ging opnieuw trouwen en haar kinderen waren alles op dat moment voor hun, dus onze foto’s werden uit de lijstjes van de muur gehaald en haar kinderen kwamen erin. Op dat moment voelde ik mij zo niet welkom daar, dat het contact heel minimaal is geweest.

Op dit moment zijn mijn broer en ik uit huis, wij hebben nog een halfjaar samengewoond. Nu woon ik met mijn vriend samen 🙂 en dit bevalt primaaa!
Lekker doen waar je zelf zin aan hebt, 1x in de week spreek ik met mijn moeder af om een dag gezellig iets te gaan doen. En mn vader? hmm, die band wordt nooit meer hersteld zoals het eigenlijk tussen een vader-dochter zou moeten zijn.. maar daar heeft die destijds zelf voor gekozen, en ik zie hem als een kennis. Er is geen gevoel bij alsof het mijn vader is..

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Tessa
Tessa
10 jaren geleden

Hoi Carlijn, Wat fijn om te lezen dat je nu met je vriend samenwoont en dat dat zo goed bevalt! En ook super leuk dat je nog een half jaar met je broer heb samengewoond, daaruit begrijp ik dat jullie dus een hele goede band met elkaar hebben, koester dat! 🙂 Wat betreft je vader… Ik heb ook een beetje hetzelfde als jij. Ik ken mijn vader ook eigenlijk helemaal niet zo goed, ook meer als een kennis. Maar ik denk dan altijd dat het niet heel veel slechter dan dit kan worden, en dat dat betekent dat het alleen… Lees verder »