Lotte (11 jaar) in

Ik word gelukkig

mijn ouders zijn al ruim 3 jaar gescheiden. ik kan het me niet anders voorstellen… maar ik heb echt een hele moeilijke tijd met mijn vader gehad. hij werd altijd heel erg boos om NIKS! en hij heeft voor veel stres gezorgd. ik blijf nu zitten in groep 8. omdat ik een leer achterstand heb. ik vind hem niet aardig! maar ik word gelukkig ik ga bij mijn mama wonen en dan weet ik zeker dat ik happy ben!!!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Tosca
Tosca
7 jaren geleden

hoi hoi, echt super vervelend dat je daarvoor moet blijven zitten. En ook heel goed dat je het hier deelt. Is er thuis iemand waarmee je dit bespreekt? Want het zal echt goed doen om het te bespreken. Ik bespreek mijn problemen bij een vertrouwingspersoon op school. En als je later er nog mee zit over je vader zou het misschien wel heel erg helpen, om het bespreekbaar te maken. Ik heb ook heel erg gehad dat mijn pa ineens tegen me uitviel. meestal was het als ik iets zei over mijn moeder of dat ik me beetje er veel… Lees verder »

Isa
Isa
7 jaren geleden

Hey Lotte, bedankt voor je verhaal. Balen dat het zo slecht gaat tussen jou en je vader. Het is echt niet raar dat je blijft zitten. Door een scheiding verandert er zo veel en kan je je helemaal niet concentreren. Het is juist goed om alles nog een keer te proberen. Dan kan je een jaartje ook tot rust komen. Je hebt alles namelijk al een keertje gehad. Het is goed dat je bij je mama gaat wonen. Dat geeft ook weer rust en misschien gaat het dan ook beter met je vader. Misschien ga je hem zelfs wel missen.… Lees verder »

Minouk
Minouk
7 jaren geleden

Lieve Lotte, Allereerst bedankt dat je jouw verhaal met ons wilt delen. Het is allemaal niet niks als je ouders gaan scheiden en drie jaar is eigenlijk nog maar net! Ondanks dat kun je het je niet anders meer voorstellen. Wat fijn dat je hier minder moeite mee hebt. Het kan zijn dat dit nog komt, dat je over bijvoorbeeld een jaar terugverlangt naar hoe het was toen je ouders nog samen waren. Ook dit is helemaal niet gek! Dat je blijft zitten in groep 8 heeft waarschijnlijk, naast je leerachterstand, te maken met de scheiding. Je leven staat dan… Lees verder »