Quinn (9) in

Ik wil niet naar mijn vader

Ik durf niet te vertellen dat ik niet naar mij vader toe wil, hoe moet ik dit doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amélie
5 maanden geleden

Ik ben Amélie en ik heb een tip. een keer als je onderweg bent met je vader en je bent bijna thuis . Dan moet je alle moed bij elkaar rapen en zeggen dat je niet altijd naar je vader wil als hij dan heel boos wordt of onaardig gaat doen dan kan je altijd naar binnen vluchten. groetjes Amelie

Hugo
5 maanden geleden

Quin, ik vind het heel zielig voor je en ik leef heel erg met je mee

Mea
Mea
5 maanden geleden

Hoi, mijn ouders zijn gescheiden toen ik 2 jaar was. Maar ik heb dat ook gehad. Ik weet wel dat je misschien een kinder advocaat krijgen

Groeten mea

Selina
5 maanden geleden

Hoi wat jammer dat je niet meer naar je vader wilt ik zou het er over hebben met je ouders dat kan best latig zijn natuurlijk, maar je moet het wel zeggen natuurlijk.

Nou succes♡

Tayna
5 maanden geleden

Heii! Dat is eng hea, dat vond ik ook. Wat knap dat je deze vraag durft te stellen. En je bent niet alleen met deze gevoelens. Ik was bang dat ik mijn vader wat zou vertellen waardoor hij boos of verdrietig zou worden. Daarom heb ik toen gevraagd of mama mij wilde helpen, door het met mama samen te doen werd het wat makkelijk. Mama kon helpen als ik even niet uit mijn woorden kwam of als ik even niet meer wist wat ik moest zeggen. Voor mij heeft dat heel erg geholpen, zou dit voor jou ook kunnen helpen?… Lees verder »

Sophie
5 maanden geleden

Hey quin, Wat naar dat je naar je vader moet wanneer je dit niet wilt. Ik weet natuurlijk niet het hele verhaal maar misschien kan je het met je moeder erover hebben? Als dat niet kan kan je altijd de kjrw om hulp vragen. Dat is de kinderen en jongeren rechtswinkel zij kunnen je helpen met uitleggen aan bijvoorbeeld een rechter als de rechtszaak nog bezig tussen je ouders te vertellen dat je niet naar je vader wilt en waarom. Je kan ook altijd als je echt hulp nodig hebt de kindertelefoon bellen zij weten vaak ook wel een oplossing.… Lees verder »