Sophie (12) in

Ik wil niet meer naar m’n moeder

Ik moet nog elke week naar me moeder ik wil dit al een tijdje niet meer ik heb alles geprobeerd heeft iemand nog tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nina
15 dagen geleden

Hey sophie, ik woonde officieel ook bij mijn moeder maar wou ook mede door huiselijk geweld weg daar. Dus na uiteindelijk 100000 keer met de rechter en veilig thuis en politie en weet ik het allemaal te hebben gesproken woon ik nu eindelijk bij mn vader. Als tip wil ik je graag meegeven om gewoon te blijven praten over je gevoel of misschien met je vader hierover praten.Als belangrijkste wil iknje ook meegeven om jezelf re blijven ik vond dat erg moeilijk en heb me laten veranderen door mijn moeder,ik kon niet praten en vooral niet mijzelf zijn dus aub… Lees verder »

Noëlle
18 dagen geleden

Hi Sophie, een hele goede vraag van je! Ik heb in dezelfde situatie gezeten als jij nu zit. Ik wilde heel graag bij mijn vader wonen, omdat ik het niet meer goed kon vinden met mijn moeder na de scheiding. Ik heb uiteindelijk mijn gevoel uitgelegd en dat gesprek was erg moeilijk, maar dat gaf wel verduidelijking. Ik weet niet wat je al allemaal hebt geprobeerd, maar een tip van mij is om het hier goed met je vader over te hebben. Hij kan je misschien helpen om duidelijke punten op te stellen voor je moeder, zodat ze het goed… Lees verder »

Famke
18 dagen geleden

Hey lieve Sophie, Wat super goed en knap dat jij je vraagt op het forum van Villa Pinedo stelt! Heel erg vervelend dat jij naar je moeder moet maar dit eigenlijk helemaal niet wil! Je zegt dat je elke week naar je moeder moet, is dat vanwege een omgangsregeling? Ik vond het ook wel eens moeilijk om naar mijn papa of naar mijn mama te gaan. Heb jij dit al eens aan iemand verteld zoals tegen jouw vader of iemand op school? Het is misschien fijn om aan te geven dat je je er niet goed bij voelt om naar… Lees verder »