Lotte (0 jaar) in

Ik wil niet meer bij hem wonen

Ik zocht dit eigenlijk op voor de grap, maar ik heb vaak moeite met het dealen met mijn gescheiden ouders dus ik dacht waarom niet.
Ik haat het om naar mijn vader te gaan. Ik wil niet te uitgebreid beschrijven wat er allemaal is gebeurd, maar het komt er op neer dat ik het haat om naar mijn vader toe te gaan en het simpel weg niet meer wil. Mijn moeder staat aan mijn kant maar snapt gewoon niet hoe het voor mij is…
Hij is vandaag terug gekomen na 7 weken in Polen te zijn geweest en ik moet hem dus binnenkort gaan vertellen dat ik niet meer bij hem wil wonen… iemand advies?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Hoi!

Wat vervelend dat het niet fijn is bj je vader. Zo te horen twijfel je er niet meer aan en ga je voor jezelf opkomen, heel goed! Dat gesprek wordt natuurlijk lastig, het is misschien wel fijn alsner iemand is om je te steunen. Broers, zussen, een ander familielid of een vriendin kunnen de situatie comfortabler maken. Ik zou er ook iver praten met je moeder, die weet meer van de situatie af en kan je daar ook advies in geven.

Heel veel succes,
Amélie

Sanne
Sanne
7 jaren geleden

Hoi Lotte,

Heb je ook broers of zussen? Als je die hebt zou ik er met hun over praten en vragen of ze met je mee willen als je het verteld of je advies (als je die niet hebt kan je ook een vriendin/vriend vragen) En als je moeder aan jou kant staat dan zal ze het vast niet erg vinden dat je niet meer bij je vader wil wonen. Ik hoop dta ke hier iets aan hebt ☺️