lola (12 jaar) in

Ik wil niet

Ik wil niet meer naar mijn vader en ik ben 12 moet ik er nog slapen???

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Lieve Lola, Zoals Anouk en Jonathan al zeiden moet je nog naar je vader gaan. Maar misschien als je het met je vader bespreekt kan je ook een keer per week wat leuks met hem gaan doen. Hierdoor kan je band versterken en dan wil je misschien over een tijdje wel weer naar hem toe gaan om er ook te slapen. Als je het eng vindt om dit met hem te gaan bespreken dan kan je ook een brief naar hem sturen. Ik zou de rechter er niet gelijk bij betrekken. Dit moet je alleen doen in de ergste gevallen.… Lees verder »

jonathan
jonathan
7 jaren geleden

Lieve Lola, Wat goed van je dat je dit op het forum bespreekbaar maakt voor jezelf. Wees gerust want je kan wel wat doen hoor. Ik sluit mij aan bij de informatie van Anouk. Jouw vader heeft recht op omgang met je tot je 18e. Wat je wel kan doen is een brief opstellen met je moeder voor de rechter, maar hier moet wel instaan welke afspraken jij NIET wilt en er moet instaan hoe jij de afspraken WEL wilt. Maar probeer er eerst met je vader over te praten. Het is altijd beter om er door een gesprek uit… Lees verder »

Anouk
Anouk
7 jaren geleden

Hallo Lola, Dapper dat je je verhaal hier deelt. Je zo nooit tegen je zin in naar een van je ouders moeten gaan. Dit zou ook in de meest ideale situatie gewoon bespreekbaar moeten zijn. Jammer genoeg is dat vaak niet zo. Je kunt officieel tot je 18 verplicht worden om te gaan…maar van af je 12de heb je wel inspraak in de bezoekregeling en kun je mee beslissen over wat jij wilt en wat het beste is voor jou! Ik hoop natuurlijk dat het niet zo ver hoeft te komen en dat je er gewoon met je vader over… Lees verder »