s. (12 jaar) in

Ik wil niet

mijn ouders zijn al gescheiden sinds ik mij kan herinneren. mijn moeder had een vriend gevonden en mijn vader een vriendin. bij mijn moeder kreeg ik 1 broertje en 1 zusje. bij mijn vader kreeg ik ook 1 broertje. we hoorden dat mijn oma ongeneselijk ziek was en dat ze elk moment zou kunnen overlijden. mijn vader en stiefmoeder hadden zelf een bedrijf in heel veel europese landen. ze wouden uitbreiden naar roemenië. mijn vader was elke maand weg om alles te regelen en had daar zelfs een huis gekocht omdat hij er zo vaak was. uiteindelijk ging het bedrijf failliet en hadden wij ook niet meer zo veel geld. we hoorden dat mijn vader en stiefmoeder gingen scheiden. het bleek dus dat mijn vader in roemenië een ander had. in de zomervakantie gingen we met haar op vakantie en we vonden het zo saai want we deden bijna niks. mijn oma was na 5 jaar leven overleden en mijn vader en die nieuwe vriendin gingen samen wonen. ik wou mijn vader en haar niet zien want mijn vader en ik hebben heel vaak ruzie en het was een keer heel erg uit de hand gelopen. maar nu gaat hij ons dwingen om met sinterklaas te komen want als we niet komen gaat hij de politie bellen. ik heb ook met een psycholoog gepraat en die zegt dat als hij de politie gaat bellen dat jeugdzorg zich ermee gaat bemoeien. dat ze dan gaan zorgen dat we elkaar wel zien. maar ik weet niet wat ik moet doen want ik wil hem en haar niet zien maar ik wil ook niet dat jeugdzorg zich ermee gaat bemoeien. kunnen jullie me alsjeblieft helpen????

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pim
Pim
8 jaren geleden

Beste , Ik ga proberen uit te leggen waarom je vader dit doet. Ten eerste zou hij er alles aan hebben gedaan om zijn oude vriendin te behouden als dat beter voor jou was. Mensen dus ook je vader maken soms domme en verkeerde beslissingen, vooral als er een grote druk op je staat. Hij dreigt waarschijnlijk met het bellen van de politie, omdat hij jou zo graag wil zien. Dat hij er alles aan wil doen om dat waar te maken. Soms zien ouders dan niet in dat het op dat moment niet het beste is voor hun kinderen.… Lees verder »

Anouk
Anouk
8 jaren geleden

Hallo S, Wat een verhaal! Ik snap heel goed dat je hier mee zit! Ik zal je iets vertellen over hoe en wat er bij is gebeurt bij mij thuis: Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 7 was en dit was een heuse vechtscheiding! Er is ook vaker de politie bij geweest. Zo ben ook ik een keer met jeugdzorg in aanraking gekomen voor een gesprek maar meer is er nooit gebeurt. De politie heeft ook nooit mij gedwongen om ergens heen te gaan. (mijn vader belde dan de politie dat hij mij en mijn zusje niet mee kreeg). Vaak… Lees verder »