Floris (12) in

Ik wil liever dat hij alleen is

Ik mag me stiefmoeder niet, en ik wil liever dat me vader alleen is, maar dan is hij zo ongelukkig :(! Maar ik heb liever dat ik alleen met me vader en broertje ben !
Ik vind het dan een stuk gezelliger
Iemand tips
Het houd me al een paar nachten wakker:(!

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
FlorisCristelSandraBart Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Floris

Hey Sandra en Bart
bedankt dat jullie hebben gereageerd
Ik vindt het karakter van me stiefmoeder niet leuk . En haar regels zijn een grote verandering !
Maar ja het is helaas zo
Alsnog bedankt voor de reacties!

Cristel

Hee Floris, Goed dat jij je berichtje hier plaatst! Ik kreeg op mijn 10e ook een stiefmoeder en dat was een hele verandering voor mij. Ineens gingen we andere dingen doen in het weekend, en was er opeens altijd nog iemand in huis. Ik vind het toen heel fijn dat mijn vader weer vrolijk en blij was maar we kregen ook andere regels in huis wat ik heel verwarrend vond. Mijn vader vond het eerst nooit een probleem als er mensen te laat kwamen naar een afspraak met hem ( want hij kwam zelf ook altijd te laat). Maar vanaf… Lees verder »

Sandra

Hoihoi Floris, Bedankt voor jouw berichtje op ons forum, fijn dat je dit met ons wilde delen! Ik snap je gevoel eigenlijk heel goed. Op het moment dat mijn vader een nieuwe vriendin kreeg vond ik dit ook niet leuk en moest ik daar heel erg aan wennen. Het is dan ook niet zo gek dat je het eigenlijk gezelliger vond met alleen je vader en broertje, omdat dat misschien is wat je gewoon gewend bent? Of is er iets anders waardoor dit komt? Of weet je dit eigenlijk niet zo goed? Je zegt zelf al dat je vader eigenlijk… Lees verder »

Bart

Hey Floris, wat een vervelende situatie waar je in zit maar wat goed dat je dit forum gevonden hebt en hier om advies vraagt. Ik wil je ook een compliment geven over hoe volwassen ik het vind dat je het geluk van je vader mee in overweging neemt. Wat je situatie betreft kan ik me hier deels in herkennen, ik heb na de scheiding van mijn ouders het ook een tijd lastig gehad met mijn stiefmoeder die bij ons kwam wonen. Aangezien je niet super veel informatie geeft in je post kan ik je een aantal dingen aanbevelen. Het is… Lees verder »