pien (11) in

Ik wil het niet

hey ik zit in groep8 en ga bijna naar het middelbaar maar mijn vader wil dat ik terug verhuis naar …………. maar dat wil ik niet want dan moeten we in een flat wonen en dat wil ik niet! maar ik heb geen goede praat vriendin want zij woont ergens anders wat zou ik moeten doen moet ik het mijn vader vertellen of niet. help en geef antwoord

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Lieve Pien, Wat goed dat je hier je berichtje plaatst. Ik lees dat je vader dus wil verhuizen en dat jij dat absoluut niet wilt. Het lijkt me het beste als je het hem vertelt: zeg hem dat jij het echt niet ziet zitten om in een flat te gaan wonen. Dan kan hij hier misschien rekening mee houden. Het zou kunnen dat het niet anders kan, maar dan weet hij het in ieder geval. Misschien kunnen jullie ook een compromis sluiten: dat je bijvoorbeeld een grote kamer krijgt of dat er een balkon is. Dan is het misschien minder… Lees verder »

Lynn
Lynn
7 jaren geleden

Hoi Pien, Wat goed van je dat je een berichtje plaatst als je even niet meer weet wat je moet doen! Ik kan me voorstellen dat het lastig voor je is. Je vader wil iets wat jij totaal niet wilt. Super irritant. Ik denk dat het wel slim is om dit tegen je vader te vertellen. Zo kunnen jullie samen bespreken wat jij er lastig aan vindt en kan hij vertellen waarom hij wil dat je verhuist. Ik snap dat dit misschien lastig voor je is, dus misschien kan je hem een brief schrijven en hem daarin vertellen dat je… Lees verder »