Siebe (12 jaar) in

Ik wil het niet

Mijn ouders maken steeds heel veel ruzie over alles zelfs al over de kleinste dingen en ik vind dat niet leuk als ze weer soms ruzie maken dan zeg ik er soms wel iets van maar dan worden ze soms ook boos op mij en dan gaan ze daarna gewoon weer verder met ruzie maken en ik denk dat ze gaan scheiden maar ik wil niet dat ze gaan scheiden want dan is het niet meer compleet

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Minouk
Minouk
7 jaren geleden

Lieve Siebe, Bedankt dat je jouw herkenbare verhaal met ons wilt delen. Zoals ik zeg; erg herkenbaar. Bij mijn ouders was er ook veel ruzie. Soms wilde ik me er niet mee bemoeien omdat ik dan bang was dat ze ook boos op mij zouden worden. Maar soms kon ik er gewoon niet meer tegen en bemoeide ik me ermee. Dit hoor ik ook terug ik jouw verhaal. Toch hebben mijn ouders besloten om te scheiden. Dit vond ik erg lastig en heb hier veel moeite mee gehad. Nu, 5 jaar later, blijft het lastig maar heb ik het wel… Lees verder »

Ruben
Ruben
7 jaren geleden

Beste Siebe, Ik heb zelf ook in deze situatie gezeten, mijn ouders hebben een aantal jaren bijna elke dag ruzie gehad, meestal over hele onbenullige dingen. Het deed me pijn om te zien of horen hoe mijn ouders elkaar in de haren vlogen en ik probeerde net zoals jij de ruzie te sussen, wat de situatie eigenlijk alleen maar verergerde. Na lang geruzied te hebben, hebben mijn ouders besloten om te scheiden. Er veranderde veel en het was zeker weten een moeilijke periode voor me, ik ga er van uit dat dat voor jou ook geldt. Daarom lijkt het me… Lees verder »