Anoniempje (12 jaar) in

Ik wil het anders

Hoi mijn vader heeft een nieuwe vriendin en is gaan samen wonen in een andere stad ik heb er voor gekozen om meer bij mijn vader te zijn dan bij mijn moeder. Ik ben 10 dagen bij papa en 4 bij mama. Nu woon ik eenmaal bij mijn vader en nu valt het mij allemaal tegen. Ik had hier voor de tijd allemaal niet zo over nagedacht Met mijn stiefbroertes enz ook doen zij dingen zonder mij en word ik buitengesloten als ik hier over praat met mijn vader zegt hij dat ik jaloers ben Ik wil liever weer wat meer bij mijn moeder zijn. Een week bij mama en een week bij papa (Mijn vader en moeder hebben ook afgesproken dat als ik weer meer bij mijn moeder wil wonen dat dit mag in de papieren toen der tijd) Ik heb dit besproken met mijn vader hij word heel boos en zegt tegen mij dat ik zo moet blijven komen of nog alleen maar in de weekenden mag komen. Ook zegt hij dat hij er heel hard voor gevochten heeft en veel geld heeft gekost om de regeling zo te krijgen. Ik wil mijn vader graag blijven zien en een keer in de veertien dagen vind ik ook te weinig. Ik ben er erg verdrietig van……

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rebecca
Rebecca
8 jaren geleden

heey, Ik snap je heel goed! Ik vind het echt niet kunne dat jou vader zo gereageerd heeft want het is al harstikke moeilijk om dit tegen je vader te zeggen, ik snap je beslissing en inderdaad zoals al gezegt is, ik zou naar je moeder gaan om het haar te vragen. Ik denk eigenlijk dat je vader je gewoon heel graag veel wil blijven zien en dat hij te snel gereageerd heeft. Ik woon zelf ook de ene week bij mijn moeder en de andere week bij mijn vader, dat vind ik persoonlijk heel fijn en ik raad het… Lees verder »

Emmeline
Emmeline
8 jaren geleden

Hoi, Bedankt voor je bericht op het forum en wat een moeilijke situatie! Goed dat je het er al met je vader overgehad hebt. Heb je dit ook al met je moeder gedaan? Misschien begrijpt zij het beter en kan ze je helpen dit met je vader te bespreken. Als het zo op papier staat heb jij dus het recht meer naar je moeder te gaan, gebruik dit als argument. Regel dit niet alleen maar vraag hulp van een volwassene, dit is mijn belangrijkste advies! Ik snap dat je het heel stom vindt als je het gevoel hebt dat je… Lees verder »