Anoniem (13 jaar) in

Ik wil haar helpen

Heey ik heb een probleem nou ja eigenlijk me vriendin maar ik weet niet wat ik er mee moet want kijk we zijn al 6 jaar beste vriendinnen en haar ouders zijn nu al 3 jaar in een scheiding en dus hun maken de hele tijd ruzie en alles en me vriendin die gaat het daardoor dus ook steeds slechter mee vooral op school daar haalt ze bijvoorbeeld lagere cijfers en alles en dan krijgt zei weer ruzie met haar ouders als ze weer een onvoeldoende heeft enzo maar kijk het probleem is dus ik wil haar heel graag helpen maar ik weet niet hoe want kijk mijn ouders zijn nu ongeveer een half jaar gescheiden en ik had het er heel moeilijk mee nu nog steeds wel maar toen mijn ouders gingen scheiden was het anders dan bij haar want ik wil haar helpen maar weet nii hoe want ik kan niet tegen die ouders ruzie gaan maken of er iets van gaan zeggen want het zijn niet mijn ouders ik vind het gewoon moeilijk en ook echt super stom voor haar maar weet iemand misschien wat ik wel kan doen om haar te helpen??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rosa
Rosa
7 jaren geleden

Lieve Anoniem, Wat ontzettend lief van jou dat jij je vriendin wil helpen. Echt super. Ik vind het ook heel goed van jou dat je dat je hier op het forum advies komt vragen. Ik denk dat jouw vriendin al heel veel heeft aan een vriendin zoals jij. Iemand die haar wil helpen en naar haar wil luisteren. In zo’n verdrietige periode is het heel goed om te praten en om leuke dingen te doen. Het is al heel belangrijk voor jouw vriendin dat ze weet dat ze bij iemand terecht kan. Misschien vindt jouw vriendin het wel heel fijn… Lees verder »

Sophie
Sophie
7 jaren geleden

Hoi Anoniem! Wat lief van je dat je zo graag iets voor je vriendin wil betekenen. Ik denk dat zij dat ook vast heel fijn vindt. Ik had op jullie leeftijd geen vriendinnen die zich ermee bezig hielden. Dus ik denk dat jullie vast veel steun aan elkaar kunnen hebben! Je zou haar een buddy kunnen aanraden? Misschien heb je al iets op de site gelezen over dit nieuwe project. Je zou haar kunnen vertellen over het project en misschien lijkt het haar hartstikke fijn om mee te doen? En jij zelf ook misschien? 🙂 Hier kun je je aanmelden:… Lees verder »