marco (15 jaar) in

Ik wil gewoon naar huis

Ik ben marco, mijn ouders zijn nu al een paar jaar gescheiden wat ik ontzetend vervelend vindt. Tijdens de scheiding overleed mijn oma. Waar ik het ook nog moeilijk mee hen soms. Omdat ik niemand heb waarover ik daarmee kan praten. Mijn vader woont nogsteeds op het zelfde adres mijn moeder is verhuisd naar veldhoven waar ze ook haar nieuwe vriend vondt. Ik heb ontzetende ruzie met mijn vader gehad waardoor ik ben verhuisd vaan mijn moeder. Mijn moeder is geen verkeerde vrouw maar bij elk dingetje dat ze doet moet haar nieuwe vriend bij zijn en dat is zó vervelend. Het lijkt net of hij alle tijd van haar op eist. Ik heb een broer van 21 en een zus van 17 die er net zo over denken. Mijn broer heeft ook ruzie met mijn vader. Wij hebben allebij totaal geen contact meer met hem. En nu ik naar veldhoven ben verhuisd sluit ik mezelf af. Ik wil hier niet zijn niet wonen en hier geen leven op bouwen. Ik wil gewoon terug naar mijm dorp in zeeland zonder gedoe en ruzie. Maar ik kan niet naar mijn vader toe omdat ik nog steeds boos op hem ben vanwege de ruzie. Ik heb hier daarom ook ontzetend veel moeite mee. Ik wil gewoon naar huis. Naar mijn vrienden naar mijn familie daar naar mijn school waar ik al 3 jaar op zat. Ik wil gewoon naar huis

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Aron
Aron
8 jaren geleden

Hoi Marco, Ik vind het ontzettend vervelend voor je om dit te horen. Zoals het bij jou gaat, hoort het natuurlijk nooit te gaan. Soms komen er veranderingen in het leven en die kunnen ontzettend moeilijk zijn. Die veranderingen zijn niet te vermijden, maar je kunt wel proberen er het beste van te maken. Als ik jou was zou ik eens proberen om erover te praten met jouw broer en jouw zus. Ervaren zij alles precies hetzelfde als jij? Wat vinden zij goede oplossingen in deze situatie? Probeer samen met hen eens te bedenken hoe de situatie weer beter kan… Lees verder »

Lynn
Lynn
8 jaren geleden

Hoi Marco, Wat ontzettend goed van je dat je een berichtje hebt geplaatst op ons forum als je even niet meer weet wat je moet doen! Ik kan me voorstellen dat het een ontzettend vervelende situatie is voor je. Scheiding, ruzie krijgen met je vader, verhuizen. Heel lastig allemaal! Ik snap heel goed dat je graag terug wilt naar je oude dorp. Waar je familie en vrienden wonen en waar jij heel je leven hebt opgebouwd. Daarom lijkt het mij ook super rot dat je nu niet terug kan, omdat je ruzie hebt met je vader. Ik weet natuurlijk niet… Lees verder »