Noa (0 jaar) in

Ik wil geen contact

Hoi ik ben uithuisgeplaatst. Mijn moeder valt mij veel lastig op whatsapp en belt de hele tijd naar me ik wil het liefst geen contact meer met haar dit komt door alles wat er is gebeurt. Wat kan ik doen de voogd luisterd niet echt

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
feline
feline
8 jaren geleden

Beste Noa, Vervelend om te horen dat er dingen zijn gebeurd waardoor je uit huis bent geplaatst en je moeder niet meer wil spreken. Het is denk ik belangrijk om duidelijke afspraken te maken over het contact met je moeder. Jou voogd heeft hier denk ik een belangrijke rol in, ik denk dat het toch belangrijk is dat je aan je voogd verteld dat je het idee hebt dat er niet naar je geluisterd wordt om duidelijk te maken dat je het meent en naar een oplossing wil kijken. Misschien kan jou voogd samen met jou kijken naar een maatje… Lees verder »

Emmeline
Emmeline
8 jaren geleden

Hoi Noa,
Bedankt voor je bericht!
Als je even geen contact wil met je moeder kan je dit tegen haar zeggen door haar nog een keer te bellen of appen. Waarschijnlijk helpt dit beter dan als ze het van een ander moet horen. Ik zou er wel nog goed over na denken wat je precies wilt zeggen, en of je echt geen contact meer wilt of bijvoorbeeld één keer in de maand wel.
Veel succes en sterkte!
Groetjes,
Emmeline