....... (10) in

Ik wil een andere regeling

Mijn ouders zijn gescheiden en ik ben door de weeks altijd bij me moeder en om het weekend ben ik bij mijn vader maar ik wil evenveel bij mijn moeder als me vader zijn. Hoe kan ik dat oplossen ??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pleun
4 maanden geleden

Lieve jij! Wat goed dat je deelt dat je meer bij je vader wilt zijn. Toen ik jouw leeftijd had wilde ik ook de afspraken over het wisselen aanpassen. Ik heb dit toen tegen mijn moeder verteld en zij heeft dit toen met mijn vader besproken. We hebben toen een gesprekje gehad waarin ik mocht vertellen wat ik graag wilde en toen hebben mijn ouders gekeken wat mogelijk was met hun werk en de oppas die altijd bij ons thuis kwam. Uiteindelijk heb ik co-ouderschap gehad waarbij ik de ene week bij mijn vader was en de andere week bij… Lees verder »

Eva
Eva
4 maanden geleden

Hee, goed dat je je vraag gesteld hebt op het forum! Veel kinderen, net als ik vroeger, willen de regeling aanpassen. Het is ook heel normaal dat je papa en mama evenveel wilt zien. Vroeger toen ik hetzelfde gevoel als jij had, heb ik dit verteld aan mijn ouders. Ik vertelde ze dat ik de regeling niet meer fijn vond, en het graag zou veranderen. Misschien is het een idee om dat te bespreken met je ouders. Je kunt dan vertellen dat je papa wat vaker wilt zien. Het is misschien een beetje spannend om zoiets te zeggen, maar je… Lees verder »