Anoniem (13 jaar) in

Ik wil dat echt niet

hee mensen!
Ik heb een vraag aan jullie,
mijn ouders zijn nu 2 jaar gescheiden.
En mijn moeder heeft een nieuwe vriend, ik vind hem totaal niet aardig of iets, niet persee omdat hij het is, maar omdat hij mn moeders nieuwe vriend is ( ook een beetje gewoon door hem) ze willen gaan samen wonen. Ik wil dat echt niet! Help mij please. Wat kan ik doen?!?!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
J.
J.
7 jaren geleden

Hoi! Hier een reactie van een kind van gescheiden ouders 🙂 ik was 15 toen mijn ouders gingen scheiden en 18 toen mijn vader een nieuwe vriendin kreeg. Ik heb hem eerlijk verteld hoe lastig ik het vond, want lastig is het zeker! Ik hoop dat je je comfortabel genoeg voelt bij je moeder om haar te vertellen dat je het erg moeilijk vindt dat zij een nieuwe vriend heeft, ook als het niet aan hem ligt en het verder een hele aardige man is die haar gelukkig maakt. Jij bent haar kind en hoort voor alles te komen 🙂… Lees verder »

Madelief
Madelief
7 jaren geleden

Heyy . Ik had het ook. En vond het niet leuk . Dit is wat je moet doen: vertel je moeder heel eerlijk en open dat je het echt niet fijn vind,zij zou eerder voor jou kiezen dan voor hem . En als ze nog steeds vast staat vraag of ze er in iedergeval een jaartje over denkt . Dan heb jij de kans om de vriend van je moeder beter te leren kennen . Misschien valt hij wel mee . Ik hoop dat het gelukt is x