Anoniem (14 jaar) in

Ik wil bij mijn moeder wonen

Ik ben een meisje van 14, heb 3 jongere broertjes. Ik wil bij mijn moeder gaan wonen. Ik heb vaak ruzie met mijn vader en hij is vreemdgegaan, gaat op nieuw trouwen en krijgt opnieuw een kind. Ik wil echt heel graag bij mijn moeder gaan wonen. Praten is erg lastig en al vaker geprobeerd. Wat moet ik doen? Een brief schrijven naar de rechter?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Roxymeisje
Roxymeisje
6 jaren geleden

Probeer met je moeder er er over te praten dat is meschien het beste uit dan sta er niet alleen de er voor. Ik Ik begrijp je heb zelf ook ook zo’n keuze moeten maken 2 keer. Ik susses alles komt wel goed.

Anoniemxxmeisje.
Anoniemxxmeisje.
6 jaren geleden

Praat er met je moeder er over.

Luna
Luna
8 jaren geleden

Hoi anoniem , ik leef met je mee.

Ik snap dat het moeilijk is om te praten maar dat kun je beter wel doen. Geloof me ik weet er alles van. Het is heel belangrijk om toch je hart te luchten want anders blijf je het maar opkroppen. En luister ook goed naar het advies van Meike!!!

Ik wens je echt heel veel sterkte en hoop dat je bij je moeder kunt gaan wonen toitoitoi !!!!!!

Liefs Luna

Meike
Meike
8 jaren geleden

Hoi Anoniem, Wat een nare situatie moet dit voor je zijn! Ik snap heel goed dat je liever niet bij je vader wil wonen na al dit gedoe. Ik snap dat praten erg lastig kan zijn. Heb je dat ook al eens met je moeder geprobeerd? Misschien kan je haar eens vertellen hoe je je voelt en dat je liever bij haar zou willen gaan wonen. Dan sta je er niet alleen voor en kan je moeder je helpen. Ook mag je vanaf je 12e zelf bepalen waar je wil wonen. Natuurlijk is het wel het fijnst als je ouders… Lees verder »