anoniem (11 jaar) in

Ik wil bij mijn moeder

Hoi, ik ben ….. mijn ouders zijn al 3 jaar gescheiden ik heb een moeder en een vader mijn vader heeft een vriendin en ik en mijn broertje (7) wonen daar, bij mijn moeder heb ik een stiefvader en die stiefvader heeft een jongen (13) en een meisje (16) stiefvader en moeder hebben een kindje (1) mijn stiefzus (16) en mijn zus (14) wonen bij mijn moeder, ik wil ook graag bij mijn moeder wonen want, ik heb een mobiel bij mijn vader en altijd heb ik ruzie en dan gaat jij gelijk dreigen met dat hij hem gaat afpakken en ik mag geen instagram en snapchat omdat er foute mensen op zitten alleen iederee heeft instagram en snapchat en hij geeft iets op mijn mobiel gezet waardoor hij alles kan zien wat ik erop doe en hij kan zelfs mij afluisteren en ik kan de gezinsvoogd niet meer appen al is er wat en ik kan ook niet meer prive met mijn moeder appen en ik heb superveel ruzie met mijn broertje en dan krijg ik de schuld en al weet de vriendin van mijn vader de waarheid zegt ze het niet eens en ik kan nu niks meer al is er wat gebeurd kan ik niet appen naar de gezinsvoogd en mijn vader heeft toen mijn stiefvader er nog nii was heeft mijn vader mijn moeder gestalkt hij ging haar in de nacht bellen en er werden rare mails gestuurd en ze wist dat hij het was. Maar ik durf niet te zeggen tegen hem dat ik bij mijn moeder wil gaan wonen tegen mijn vader. Heb je tips voor me? Zeg maar je helpt me er echt mee♥♥♥♥♥

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Aurélie
Aurélie
7 jaren geleden

Haai …. Ik vind het echt heel erg voor je en ik snap dat je daar echt heel erg veel moeite mee hebt ik heb wel wat anders meegemaakt maar op een of andere manier weet ik wel hoe je je voeld alleen ja ik woon wel bij mijn moeder en heb niet echt contact met mijn vader meer. Maar ik vind het echt heel erg voor je ik wens je heel erg veel geluk toe en heel veel suc6!! Maar ik heb natuurlijk ook nog een tip en dat is : Blijf een beetje als je het kan rustig… Lees verder »

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve, Bedankt voor je openheid en je verhaal! Het lijkt mij ook erg moeilijk om zoveel regeltjes te hebben bij je vader thuis. Hierdoor begrijp ik dat je liever bij je moeder zou willen wonen. Als kind mocht ik bepaalde dingen ook niet van mijn vader. ”Vroeger” bestond er nog MSN, zoiets als WhatsApp, maar dan via de computer en ik heb moeten smeken bij mijn vader of ik het mocht, want mijn vader wilde het niet. Nu ik wat ouder ben, begrijp ik dat mijn vader mij alleen maar heeft willen beschermen. Net zoals jouw vader dat nu eigenlijk… Lees verder »

Emmeline
Emmeline
7 jaren geleden

Lieve,

Bedankt voor je bericht! Ik begrijp goed dat je niet durft te vertellen dat je bij je moeder wilt gaan wonen. Toch zou ik het proberen. Schrijf van te voren op wat je wil zeggen, vraag evt hulp aan iemand die je vertrouwt, school etc, of schrijf een brief aan je vader.
Ditzelfde kan je doen met het feit dat je wat meer privacy wil op je telefoon, wat super begrijpelijk is.
Bedenk ook dat je vader het goed bedoelt! En dat hij je waarschijnlijk wil beschermen.

Succes!

Liefs,
Emmeline

pim
pim
7 jaren geleden

Beste, Ik snap dat dit niet leuk is. Ik kan je vader wel snappen want er staat veel rotzooi online wat je allemaal tegen komt op het internet en dus je telefoon. Ik had pas me eerste telefoon toen ik 15 was. Wel snap ik dat jij ook privé wilt kunnen leven, geef dit ook aan, dan kan er misschien wat veranderd worden, maar dan moet hij je ook wel kunnen vertrouwen en dan moet jij jezelf dus bewijzen, zodat hij je kan vertrouwen. Het is slims om het wel gewoon aan te geven aan hem dat je bij je… Lees verder »