Faith (11 jaar) in

Ik weet niet waarom

Mijn ouders zijn ongeveer 5 jaar gescheiden. Waar ik geen problemen mee heb hoor. Maar mijn moeder had 3 jaar een vriend die ik eerst haten. Mijn moeder heeft me gedwongen om hem leuk tw vinden. Dt was een moeilijke tijd. Toen wou ik eindelijk vrienden zijn. Er was een last van mijn moeders schouders. Het laatste jaar was het leukst ik hield van hem. Maar 1 maand geleden hoorde ik dat ze uitelkaar waren. Ik moest huilen. Het voelde of ik iets kreeg en dAt dan weer weg was. Ik heb door dat mijn vriendin inelkaar geslagen en naar de juf geschreeuwt. Het deed me zo veel pijn wn ik wist echt noet waarom ik dat deed. Het is weer goed tussen ons (juf en vriendin)
Heeft iemand tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Beau
Beau
9 jaren geleden

Hoi Faith, Allereerst dankjewel voor je berichtje. Het is een moeilijke tijd geweest zie ik, maar ik zie ook dat Femke al heel goede adviezen heeft gegeven. Ik zou graag nog eentje toevoegen: naast schrijven of praten, zou je er ook voor kunnen kiezen om een sport te zoeken waarin je je kunt uiten. Als je frustraties hebt kun je die er dan binnen een veilige manier uitgooien, door bijvoorbeeld tegen een bal te schoppen, te slaan met een stick tegen een bal of bijvoorbeeld ergens tegen aan te slaan. Er zijn namelijk ook tal van ‘vecht’sporten, waar je op… Lees verder »

Femke
Femke
9 jaren geleden

Hoi Faith, Wat naar om te lezen dat je zo’n moeilijke tijd achter de rug hebt en dat je daardoor ook nog eens last kreeg van agressie. Het klinkt me herkenbaar in de oren, dat gevoel dat je wilt schreeuwen en zelfs wilt slaan. Ik heb zelf last van agressiviteit. Dat begon al van jongs af aan, ik deed vooral mezelf heel veel pijn. Ik wist niet dat dat fout was, ik had gewoon veel frustratie in me dat eruit moest. En nu, jaren later, heb ik er nog steeds last van. Ik scheld in mijn hoofd wat af en… Lees verder »