Olyvia (12) in

Ik weet niet of ik boos verdrietig of teleurgesteld ben

Mijn ouders gaan scheiden en de dag dat ik dat hoorde vroeg ik aan mijn vader of hij op iemand anders verliefd was, spoiler hij had kei-hard tegen mij gelogen. Ik heb nu echt een achtbaan emoties en ik weet niet of ik boos verdrietig of teleurgesteld ben. Ik weet niet hoe ik op het moment voel en het liefst zou ik nu naar hem toe gaan en vragen wie het is. Het is zowiezo iemand uit het buitenland maar mijn vader is nu in ik weet niet waar. Hij heeft bijna niks laten horen deze reis. Hij komt zondag terug. Hij zit te hoog in de wolken met zijn nieuwe liefde

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Emmy
22 dagen geleden

Hey Olyvia, Wat fijn dat je Villa Pinedo hebt gevonden en dat je iets hebt geschreven over wat er in jouw hoofd en hart omgaat. Dankjewel daarvoor, dat vind ik heel dapper van je. Ik wil je graag laten weten dat het helemaal oké is om soms even niet te weten wat je voelt. Of om allerlei dingen door elkaar te voelen. Dit herken ik ook van toen mijn ouders gingen scheiden en soms heb ik er nog steeds wel eens last van. Ook kan ik mij goed voorstellen dat je allerlei vragen hebt en deze graag zou willen stellen.… Lees verder »

Fleur
22 dagen geleden

Hey Olyvia, goed dat je Villa Pinedo hebt gevonden! Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je momenteel een achtbaan van emoties ervaart. Weet wel dat dit helemaal niet gek is! Toen mijn ouders gingen scheiden voelde ik ook allerlei emoties tegelijk. Heel frustrerend vond ik dat! Na verloop van tijd wordt dit gelukkig minder, geloof me! Voor nu heb je daar alleen niet zoveel aan… Nu voel je die achtbaan van emoties en dat is super irritant! Heb je fijne mensen in je omgeving waarmee je kunt praten? Misschien een familielid of vriend/vriendin? Of lijkt het je misschien fijn… Lees verder »