Ik weet het niet meer!

Ik woon op dit moment nog bij mijn moeder en ben om het weekend bij mijn vader, maar hij wil dat we om de week bij hem komen. Daarom is hij een rechtszaak tegen mijn moeder begonnen en zit ik er midden in. Ik weet niet meer wat ik moet doen omdat beide ouders mij dingen vertellen over waarom ik bij hen moet zijn en niet bij de ander. ook probeert mijn vader via mij en mijn broertje en zus erachter te komen wat mijn moeder doet met haar advocaat en met ons beapreekt.
Ik weet het niet meer! Help!

6
Reacties

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
anoniempje28MareMichelleCynthiaMay Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Samantha
Advies van jongeren
Samantha

Lieve anoniem, Goed dat je je vraag hier op het forum durft te stellen! En wat is de situatie waar jij je in bevindt vervelend zeg! Ik herken de situatie (helaas) maar al te goed. Ik weet dat het misschien een hele moeilijke vraag voor je is, maar als je probeert niet te denken aan de dingen die je vader en moeder allebei zeggen, wat zou je dan zelf het liefste willen? Vind je het prima zoals het nu is of zou je het liever anders willen? Of weet je door alles wat allebei je ouders zeggen eigenlijk ook niet… Lees verder »

Leeftijd
23
May
Advies van jongeren
May

Ik heb niet echt verstand van rechtszaken maar, ik zou gewoon geloven wat jij denkt dat het beste is. En mischien moet je vertellen aan een van je ouder of allebei wat je van de rechtzaak vind en als je het fijn vind vragen of ze dit buiten jou om willen doen zodat jij er geen last van hebt groetjes May

Leeftijd
13
Cynthia
Advies van jongeren
Cynthia

Beste Anoniem, ik snap dat je het lastig vindt dat allebij je ouders om je aan het ‘vechten’ zijn, en dat er zelfs een rechtzaak komt. Het belangrijkste is wat jij vindt en wat jij wilt. De rechtee zou daar ook naar moeten luisteren omdat je 14 bent. Schrijf voor jezelf op wat jij wilt en wat je vindt. Als jij het liefst om de week gaat geef je dat aan maar als jij iets anders wilt mag je dat ook aangeven.

Schrijf dus voor jezelf op wat JIJ wilt, het gaat tenslotten over jou!

Leeftijd
18
Michelle
Advies van jongeren
Michelle

Onee, wat een mega lastige situatie! Ik heb gelukkig geen last gehad van zo’n moeilijke keuze, maar heb wel tips gekregen van mijn therapeut. Jij bent een van de kinderen van je ouders. En jullie zitten tussen twee vuren, maar een ding hebben ze sowieso gemeen: ze houden allebei zielsveel van jullie en vergeet niet dat jullie altijd op nummer 1 staan. Ze willen dan ook het beste voor jullie en zijn er beide van overtuigd dat ze het beste kunnen geven en het beste kunnen zijn als jullie bij een van de twee zijn en natuurlijk zullen ze zichzelf… Lees verder »

Leeftijd
17
Mare
Advies van jongeren
Mare

Beste Anoniem, ik heb zelf niet bepaald verstand van rechtzaken, maar als ik jouw was zal ik gewoon tegen je ouders zeggen dat de situatie waar je nu in zit niet fijn is voor jouw, je broertje en je zus. Je moet ze duidelijk kunnen maken dat jullie graag zelf willen weten wanneer jullie bij de ene ouder zijn en dat je dan bijv. zegt de ene week ben ik bij mijn moeder en de andere week bij mijn vader. Ik hoop dat je hier wat aan hebt en anders…… Hoop ik dat je dit rotgevoel snel weg is.

Leeftijd
12
anoniempje28
Advies van jongeren
anoniempje28

Lieve Anoniem,
Ik begrijp je volkomen. Ik zit in bijna net zoiets vast. Ik zou er met beide ouders over praten. Ik hoop voor je dat het goedkomt!
Suc6!
Groetjes, anoniempje28

Leeftijd
10