Carmen (16 jaar) in

ik weet het al

Hallo,
Mijn ouders zijn sinds een paar maanden gescheiden, ik heb er toen voor gekozen om bij mijn vader te wonen. Mijn broertje van 14 ook.
Mijn 2 zusjes (13 & 5 jaar) en mijn andere broertje (11 jaar) zijn bij mijn moeder gaan wonen.
Mijn vader woont in Zuid-Limburg en mijn moeder in Friesland.
Nu wil ik dus graag bij mijn moeder gaan wonen, omdat ik mijn broertje en zusjes erg mis en het bij mijn vader niet meer zo gezellig is.
Ik heb het al met mijn beide ouders besproken alleen mijn vader zegt steeds dat ik er goed over na moet denken enz. maar ik weet het al.
Ik wil zelf zo snel mogelijk naar mijn moeder toe.
Wat moet ik nu doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Hoi Carmen, Dankjewel voor je berichtje op ons forum! Wat goed dat je hebt geprobeerd om bij je vader te wonen. Iedereen kan soms van gedachten veranderen, dat is helemaal niet erg. Het is belangrijk dat je kan zijn waar jij denkt dat je het fijn gaat hebben. Mijn advies is om te proberen om het met je vader te bespreken. Misschien helpt het als je voor het gesprek op papier zet wat jouw redenen zijn om bij je moeder te gaan wonen. Dit kun je dan tijdens het gesprek bij je houden. Als je het fijn vindt kunt in… Lees verder »

Rosa
Rosa
7 jaren geleden

Beste Carmen, Wat goed dat je een bericht hebt geschreven op ons forum. Wat vervelend dat je ouders zo ver uit elkaar wonen, dan kan je ook niet even bij elkaar langs als je broertjes/zusjes mist. Jammer dat het bij je vader niet meer zo gezellig is. Ik vind het heel knap van je dat je het met je ouders over gesproken hebt en dat je er voor je zelf uit bent voor jezelf. Zo te lezen heb je er goed over nagedacht. Ik snap namelijk wel dat je vader dat zegt, het is een hele stap om te verhuizen!… Lees verder »