Marli (12) in

Ik voel mij verward

hallo, ik voel me raar, beetje verward. ik weet niet wanneer ik naar mijn vader moet, welk weekend wel of niet want mijn ouders wisselen weekenden regelmatig. ik weet niet hoe mijn verjaardag eruit gaat zien, ik vind het eng om überhaupt mijn verjaardag te vieren want mijn ouders zijn om een stomme reden uit elkaar gegaan en bijna niemand van hun vrienden en familie is het daar mee eens (mijn moeder is soort van het slachtoffer), mensen vinden mijn vader niet meer aardig maar die komen dan wel met de feestdagen langs enzo, en mijn vader die is daar natuurlijk dan ook bij, vind ik heel spannend en gênant tegelijk. mijn moeder is nog heel verdrietig van de scheiding en mijn vader minder maar die heeft een vriendin, ook 1 van de redenen voor de scheiding. weet je ik kan nog uren door blijven typen maar het punt is: ik heb teveel aan mijn hoofd en word daar super onrustig, verdrietig, boos en gestrest van. wat kan ik doen om rustiger en kalmer te worden over deze situaties? groetjes Marli.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kevin
6 maanden geleden

Blijf vooral praten en dingen opschrijven maar ook bijvoorbeeld erover hebben dat je vaste weekenden zou willen hebben omdat het voor jou dan duidelijker word

Femke
6 maanden geleden

Hey Marli, wat goed dat je hier je vraagt stelt! Je vertelt dat je je een beetje raar en verward voelt, doordat je bij veel dingen vraagtekens hebt. Wanneer moet je naar je vader? Of hoe moet je je verjaardag gaan vieren? Ik snap heel goed dat je je daardoor een beetje raar voelt. Toen mijn ouders een lange tijd terug gingen scheiden had ik precies hetzelfde gevoel. Ik wist niet waar ik aan toe was en kon moeilijk duidelijk voor mijzelf krijgen hoe ik alles op een rijtje kon krijgen. Oftewel wat jij ook zegt: wat kan ik doen… Lees verder »

Marli
6 maanden geleden
Reply to  Femke

ik vind het heel fijn te weten dat ik niet de enige ben die daar last van heeft/had, dankje!