Owen (12) in

Ik voel mij veiliger op school dan thuis

Ik voel mij veiliger op school dan thuis
Het klinkt vast heel raar maar mijn moeder heeft een keer met me gesmeten hard op bed en screewt dan in mijn gezicht en meestal als ze dan opstaat krijg ik een hele harde klap en nu vanochtend wordt ik uit het niks ze stond om de hoek in wou mijn jas pakken WORD IK INEENS VASTGEPAKT EN GEVLOERD en ze schreeuwde en sloeg me en ik had haast voor school

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Hidde
3 maanden geleden

Hey Owen,

Wat *** dat je dit meemaakt. Ik heb oprecht heel veel medelijden. Hopelijk is school wel leuk. Ik heb dit gelukkig niet. Ik hoop dat dit minder gaat voorkomen.

Liefs, Hidde.

Zoé
4 maanden geleden

Hoi lieve Owen, Wat super naar dat je dit meemaakt. Ik vind het hartstikke begrijpelijk dat je je op school veiliger voelt als dit gebeurt. Ik vind het super sterk dat je dit zo open hier deelt. Ik kan mij heel goed voorstellen dat je dagelijks angst ervaart. Is er ook iemand op school waar je mee kan praten hierover? Of een familielid? Weet dat je dit met iemand op school kan en mag delen, en dat zij jou in deze situatie kunnen helpen. Weet dat je dit echt niet verdient en dat jij je thuis veilig zou moeten kunnen… Lees verder »

Danny
4 maanden geleden

Hey Owen, Wat super stoer dat je het forum van Villa Pinedo hebt gebruikt, hier kunnen andere jongeren en kinderen met gescheiden ouders reageren op je vraag. Net zoals ik! Je deelt dat je je op school veiliger voelt dan thuis, wat ontzettend vervelend is dit. Ik sluit mij aan bij de reactie van Amber hieronder, heb je deze al gelezen? Ik denk dat het goed is om over deze situatie te praten maar ik kan ook begrijpen dat dat best spannend is. Je zou bij Villa Pinedo ook een buddy kunnen aanvragen om hierover te praten. Dit is misschien… Lees verder »

Amber
4 maanden geleden

Hey lieve Owen, Wat onwijs dapper van jou dat je dit hier deelt. En wat super vervelend dat je je thuis niet veilig voelt. Ik kan me goed voorstellen dat je je op school veiliger voelt en ik vind dat helemaal niet gek! Je schrijft dat je moeder jou vanochtend ook heeft vastgegrepen en tegen jou heeft geschreeuwd. Wat een super nare ervaring! Hoe voel je je nu? Heb je iemand in je omgeving aan wie je dit nog meer durft te vertellen? Misschien iemand uit je familie of iemand anders die je in vertrouwen kan nemen? Misschien een leraar… Lees verder »

Luna
4 maanden geleden

Ja ik ook heb jij dan ook dat je helemaal geen zin hebt in de vakanties ??