Isabel (9) in

Ik voel mij niet serieus genomen

Ik ga om het weekend naar mijn vader en dan mis ik mijn moeder altijd heel erg. Mijn papa lacht hier dan om , ik voel mij niet serieus genomen. Ik heb al dagen buikpijn voor ik moet gaan. Wat kan mij helpen om met de spanning om te gaan?
Ben al bij de huisarts geweest maar hij heeft niets gevonden, ben nu ook begonnen bij een psycholoog.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Emmelie
2 maanden geleden

Hey Isabel, Ik snap wat je bedoelt. Toen mijn ouders gingen scheiden had ik precies het zelfde. M’n vader vond het niet nodig dat ik mijn moeders miste. Ik keek er ook altijd tegen op om naar m’n vader te gaan. Dit is wat mij heel erg geholpen heeft, 1) mijn gevoelens opschrijven heeft heel erg geholpen. Ik had weer rust in m’n hooft en ook minder stress. 2) zoek afleiding, ik belde altijd naar dan m’n vriendin. Dan kon ik gewoon ff kletsen en dan vergat ik het eventjes. Ik hoop dat je hier wat aan hebt. En vergeet… Lees verder »

Fleur
2 maanden geleden

Hoi Isabel, goeie vraag! Ik snap dat je door het gemis van je moeder spanning voelt om naar je vader te gaan. Toen mijn ouders gingen scheiden miste ik mijn moeder ook vaak. Dat is geen fijn gevoel. Hier zijn een aantal dingen die ik doe wanneer ik gespannen ben. Zit er iets tussen dat jou misschien kan helpen? 1) Als ik spanning voel, dan ga ik schrijven. Ik heb een boekje waarin ik mijn gedachtes en gevoelens opschrijf. Dat lucht op en geeft mij rust. 2) Om rustig te worden doe ik een ademhalingsoefening. Ik adem dan diep in… Lees verder »