Jolijn (13) in

Ik voel me zo alleen

Ik voel me zo alleen? Ik kies er ook wel zelf voor om alleen of me kamer te zitten, maar alsnog. Het voelt gewoon alsof ik er helemaal alleen voor sta.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Zoé
8 maanden geleden

Lieve Jolijn, Wat vind ik het vervelend voor je om dit te lezen, vooral omdat ik mij ook zo voelde op jouw leeftijd. Alsof niemand mij begreep, en niemand mij zag. Zich alleen voelen is iets wat iedereen af en toe ervaart. Het mag er zijn want het hoort erbij, ieder mens kent het. Wat wel belangrijk is, is wat jij daarmee doet en hoe je ermee omgaat. Het is heel makkelijk om dat te blijven voelen als je er niet uit probeert te komen (zoals bij voorbeeld jezelf opsluiten op je kamer). Wat heb jij al gedaan om je… Lees verder »

Maina
8 maanden geleden

Hoi lieve Jolijn! Wat vervelend dat je je zo alleen voelt, dat is niet fijn. Het is heel normaal om je soms alleen te voelen, dat hebben veel mensen. Ik herken je gevoel, zelf heb ik me ook vaak teruggetrokken op mijn kamer en me van mensen afgesloten. Soms is dat ook heel fijn, om even met jezelf te zijn en je batterijtje op te laden. Als je het idee hebt dat je wat vaker contact zou willen hebben met andere mensen, probeer dan misschien eens te bedenken met wie dat leuk zou zijn en wat je zou willen doen.… Lees verder »

stefan
9 maanden geleden

Hoi Jolijn.

Welkom op villa penido. Hier ben je op het juiste adres.

Ik ben iemand die alleen voor sommige dingen staan. Je bent niet de enige die zich alleen voelt. Ik zou je graag willen helpen/advies geven, maar dat kan ik nu niet echt, want hoe bedoel je alleen. Bedoel je alleen, omdat je alleen dingen doet die je kunnen helpen of bedoel je iets anders. Kan je ook meer vertellen hoezo je je alleen voelt.

Als je hier op wilt antwoorden, dan zie ik het wel verschijnen, maar anders veel sterkte.

Groetjes,

Stefan