. (17 jaar) in

over een week jarig

Hoi, mijn ouders zijn sinds een paar maanden gescheiden. Het scheidingsproces ging best moeilijk, waardoor veel ruzie is ontstaan tussen mijn ouders terwijl ze niet eens met dikke ruzie uit elkaar gingen. Nu ben ik over een week al jarig. Hoe ‘verdelen’ jullie je verjaardag als je ouders gescheiden zijn? De ene dag bij je moeder de andere dag bij je vader? En naar welke ouder ga je op de dag wanneer je echt jarig bent? Ik heb het namelijk best druk in de week van mijn verjaardag, dus dan ben ik maar een paar uur bij beide om het echt te kunnen vieren. (Al woon ik wel bij mijn moeder, dus ik eet/slaap wel bij haar). Ik voel me ook een beetje schuldig dat ik zo weinig tijd heb om het te vieren bij beide..

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sven
Sven
7 jaren geleden

ik ben om het weekend bij een van mijn ouders ik doe de dag vieren bij diegene waar ik dan de volgende dag moet zijn bijvoorbeeld, ik ben op een zaterdag jarig dan vier ik het dan bij mijn vader want zondag’s moet ik terug naar mijn moeder

Hb
Hb
7 jaren geleden

Hey,

Ik nodig ze meestal gewoon allebei uit. Het is wel wat ongemakkelijk en ook niet altijd even leuk maar je hebt het wel in een keer gehad en dan ben je er ook wel weer een tijd vanaf.

Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Hoi meisje, Ik vier altijd mijn echte verjaardag bij mijn moeder omdat ik bij mijn moeder 12 van de 14 dagen woon. Bij papa vier ik mijn verjaardag het eerst volgende weekend dat ik bij hem ben. Misschien dat je vader dat in het begin moeilijk vindt, dat vond mijne denk ik ook (ik blijf namelijk ook bij mama als ik in papa’s weekend jarig ben). Maar hij is er nu aan gewend. Ik vind het zelf heel fijn dat het altijd zo gaat omdat ik geen keuzes hoef te maken op het moment dat ik jarig ben. Want als… Lees verder »

Lynn
Lynn
7 jaren geleden

Hoi! Fijn dat wij jou advies mogen geven! Ik snap dat je het lastig vindt om te kiezen. Ik vind dit ook nog steeds lastig en heb dit al 13 verjaardagen lang moeten doen. Toen ik nog thuis woonde bij mijn moeder, ging ik altijd avondeten bij mijn vader en kwam ik daarna weer naar huis. Zo had ik allebei mijn ouders gezien. Dus dan zag ik bijvoorbeeld mijn moeder aan het ontbijt en als ik uit school kwam en mijn vader bij het avondeten. Ik vond dit altijd fijn, maar je moet natuurlijk zelf een manier kiezen die bij… Lees verder »