Caithlyn (12) in

Ik voel me schuldig

Hoi!, ik ben Caithlyn!

Ik ben 12 jaar en ben jarig op 7 september, toen ik net in de brugklas zat vind ik het erg spannend en haalde ik wat mindere cijfers… en toen na een Leuk dagje hoog Catherijne zei m’n vader dat hij t niet meer wilde.. dat vind ik heel erg i was net 12 geworden en ik half enig lagere cijfers… ik was te bang om hulp te zoeken omdat ik jiet wilde praten maar nu durf ik heb eindelijk! En ik ben er trots op!!
Mijn vader heeft mij heel anders behandeld dan mij zussen (m’n vaders stiefdochters) ik kreeg veel meer en daar voel ik me heel schuldig over… ik weet dat ik er niks tegen kan doen maar toch ik vind het zielig voor mijn zussen en wat ze allemaal hebben meegemaakt🥲 ik wil dit verhaal kwijt omdat ik me veilig voel op deze app❤️‍🩹

Dit was mijn bericht
xx-Caithlyn

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sas
Sas
2 jaren geleden

Hoi lieve Caithlyn, daar mag je zeker trots op zijn dat je erover durft te praten! Dat durfde ikzelf op jouw leeftijd nog niet hoor. Ik herken wel wat je schrijft dat je het allemaal erg spannend vond, net in de brugklas zat en minder goede cijfers haalde. Ik heb precies hetzelfde meegemaakt. Ik was 11 jaar toen mijn ouders vertelden dat ze gingen scheiden. Ik stond toen ook net op het punt om naar de middelbare school te gaan en ik merkte dat ik mij minder goed kon concentreren en mijn schoolpresentaties achteruit gingen. Ik heb toen ontzettend veel… Lees verder »

Niene
2 jaren geleden

Hey caitlynn wat heftig zeg.
Wat knap dat je hulp bent gaan zoeken.je hoeft je niet schuldig te voelen. Je stiefzussen nemen het je vast niet kwalijk.
Heel veel groetjes Niene.