Helena (19 jaar) in

Ik voel me alleen

Mijn ouders zijn nu 4 jaar gescheiden. Een echte vechtscheiding en ze zijn ook totaal met zichzelf bezig. En wat doet het toch elke keer weer zn pijn als je aan alles terug denkt. Nu is mijn vader op vakantie (bij hem woon ik) en met mijn moeder heb ik niet meer zn hechte band na alles. En ik voel me vooral ’s avonds zo intens verdrietig en ellendig alles thuis heeft een herinnering en het voelt of alles kapot is gegaan. Het maakt me zo verdrietig hoe alles er nu voor staat. En hoe had kunnen zijn. Ik loop nu stage dus moet elke ochtend vroeg op en dan voel ik mij zo alleen en niet gesteund. Gelukkig heb ik een lieve vriend maar zodra hij na een paar uurtjes weer moet gaan kan ik mij niet meer sterk houden en barst ik weer in huilen uit.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fabienne
Fabienne
7 jaren geleden

beste helena,

het is handig als je hier bijvoorbeeld met je moeder over praat misschien versterkt dat jullie band en vraag je aan haar of ze naar je wilt luisteren en begrip vol naar je is.

groetjes Fabienne.

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Beste Helena, Wat een nare situatie voor je! Het is echt heel moeilijk om je ouders alleen met hun eigen problemen bezig te zien. Je voelt je letterlijk aan de kant gezet. Ik heb dit gevoel ook gehad. Het hielp bij mij altijd om met iemand uit mijn omgeving te praten. Iemand die je dus vertrouwen kan. Bijvoorbeeld een vertrouwenspersoon op school. Als je liever niet wilt praten, is het misschien ook fijn om op te schrijven wat je ervaart en voelt. Dit kun je misschien ook laten lezen aan je ouders. Ik hoop dat je wat hebt aan mijn… Lees verder »