Ik (12 jaar) in

Ik snap niet waarom

Hi,
Mijn ouders zijn vorig jaar uit elkaar gegaan. Ik woon nu met mijn broer bij mijn moeder. Ik ga op maandagavond naar mijn vader om te eten en soms ga ik in het weekend wat leuks met hem doen. Ik mis hem wel erg, maar ben ook blij dat ik niet in 2 huizen hoef te wonen en heen en weer hoef.
Mijn ouders hadden nooit ruzie. Ze zijn , dat zeggen ze zelf , uit elkaar gegroeit. Ik snap niet zo goed waarom ze moesten scheiden.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
pim
pim
7 jaren geleden

Beste, Een scheiding is nooit leuk , maar het is wel fijn al er niet te veel ruzie en negatief gedoe bij komt kijken. Ouders kunnen het na een tijd gewoon soms niet meer met elkaar vinden. Dit kan super veel redenen hebben en soms weten ze het zelf ook niet, maar dan voelt het gewoon niet meer goed. Als je uit elkaar gaat bied het ook weer nieuwe mogelijkheden om te groeien als een beter persoon, soms is het dus ook beter niet bij elkaar te blijven. Als je je vader erg mist, vraag dan of je wat vaker… Lees verder »

Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Lieve ‘ik’ Het is vervelend als ouders uit elkaar gaan en vaak snappen kinderen niet helemaal waarom ze nou uit elkaar moesten gaan. Maar jouw ouders zijn met een goede reden uit elkaar gegaan. Mijn ouders zijn ook uit elkaar gegaan omdat ze uit elkaar gegroeid waren. Ze hielden gewoon niet meer genoeg van elkaar om geliefden te zijn. Zo gaat dat soms. Liefde kan overgaan, maar dat is helemaal niet erg. Het kan heel goed zijn dat jouw ouders gelukkig worden met iemand anders en daar wel heel lang mee samenblijven! Het komt echt goed. Misschien dat je er… Lees verder »