Luna (12 jaar) in

Ik snap hem gewoon niet

Hoi iedereen ,Ik heet Luna en ik wil graag mijn verhaal met jullie delen. En ik hoop dat jullie me wat tips kunnen geven.
Mijn probleem:
Mijn ouders zijn Gescheiden maar dat is het probleem niet. Het probleem is namelijk dat ik zondag 24-04-2016 hele erge ruzie heb gehad met mijn vader. hij was me de hele tijd aan het uitschelden en hij maakte me zo verdrietig het was echt niet te geloven dat dat mijn vader was zo gemeen had ik hem nog nooit eerder gezien. Ik heb uit angst en verdriet mijn moeder geappt . Ik zei dat ik haar nodig had. Even later belde mijn moeder me op ik was helemaal overstuur ondertussen was mijn vader met mijn zusje weggegaan (Hij had me dus achter gelaten).Na een lang gesprek en veel gehuil Hakte mijn moeder de knoop door en ze kwam mij en mijn zusje ophalen. Toen mijn vader thuis kwam en zag dat ik de tas had in gepakt was hij woedend hij belde mijn moeder op en begon tegen haar te schreeuwen als een gek. Voor mij stond de tijd toen even stil want het voelde weer net als bij de scheiding. Maar mijn vader heeft ons toch bij mijn moeder afgezet. Sindsdien zijn we bij mijn moeder, ik voel me veel beter dan eerst maar het verdriet zit er nog.
Laatst zag ik mijn moeder heel verdrietig kijken toen ze me vertelde wat mijn vader heer allemaal geappt had schrok ik heel erg . Hij had haar een vreselijk mens genoemd.

Misschien stapt mijn vader nog naar de rechter toe.Ik snap hem gewoon niet als je van je dochters houd laat je hen toch hun eigen keuzes maken of niet ? Ik weet nog niet hoe het af gaat lopen. Maar ik hoop dat hij in gaat zien dat het onze keus is en niet die van hem. Ik weet niet zo goed hoe ik er mee om moet gaan . Dus tips graag !!!!
Luna

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Esmee
Esmee
7 jaren geleden

Hallo Luna, Wat rot dat je in deze situatie zit. Ik heb zelf ook in zo’n situatie gezeten, maar dat is gelukkig al een jaar of 8 geleden. Nu weet ik dat ik tussen mijn ouders in zat terwijl zij nog ruziedingen hadden over hun scheiding. Kinderen mogen hier niet bij betrokken worden want dan heb je het gevoel dat je moet kiezen. Jouw moeder had ook het appje van je vader niet moeten laten lezen. Jij weet ook niet wat zij aan hem heeft geappt, dus je ziet maar 1 kant. Soms heb je helemaal geen zin meer om… Lees verder »

Anoniem
Anoniem
7 jaren geleden

Mijn Vader zit echt de heel dag zowat in de schuur en ik krijg amper aandacht en hij loopt elke dag van die pakken bier. Soms dan word hij heel erg boos en heeft volgens mij veel frustratie en reageert dat af op mij. Ik vind dat echt irritant en dan praat ik wat harder en verhef Mijn stem en Dan zegt hij dat ik niet zo met hem mag praten en dat ik normaal Moet doen. Ik twijfel ook of ik Bij Mijn Vader blijf wonen of dat ik Bij Mijn moeder ga wonen. Hebben jullie nog tips

Lynn
Lynn
7 jaren geleden

Hoi Luna, Heel erg goed van je dat je een berichtje hebt geplaatst als je tips wilt! Ik kan me voorstellen dat het heel lastig voor je is. Hoe vervelend moet het zijn dat je vader verschrikkelijke dingen tegen jou en je moeder zegt. Ik snap dat je hier heel erg van geschrokken bent. Ook denk ik dat het heel normaal is dat je hierdoor verdrietig en bang bent. Ook wil ik graag tegen je zeggen dat ik het onwijs goed van je vindt dat je je moeder hebt geappt toen je je verdrietig voelde. Ik denk dat dat best… Lees verder »

Anne
Anne
7 jaren geleden

Hey Luna, Wat vervelend dat je vader zo boos wordt. Ik vind het heel goed dat jij je moeder hebt geappt want jou veiligheid gaat boven die van anderen en jij hebt er ook niet voor gekozen dat je ouders gingen scheiden. Vanaf je 12e heb je al veel meer te zeggen over hoe jij denkt over de scheiding en bij wie jij wilt zijn. De rechter is verplicht vanaf je 12e naar je te luisteren en jou mening en ideeen serieus mee te nemen in je besluit. Ik snap dat het heel spannend is en dat snap ik ook… Lees verder »