Ik slaap niet meer

mijn ouders zijn in Februari 1 jaar bij elkaar weg, maar ze zijn nog steeds niet officieel gescheiden, omdat mijn vader de papieren niet wil ondertekeningen😨 ik woon bij m’n moeder zij heeft de keuze gemaakt om bij mijn vader weg te gaan omdat ze niet meer gelukkig was en omdat mijn ouders vaak ruzie maakte, sinds mijn ouders uit elkaar zijn staat m’n hele leven op z’n kop, mijn vader doet alsof het alleen mijn moeders schuld was maar dat was niet zo mijn vader was vaak boos op m’n moeder terwijl ze niks fout deed😐 ik heb nu slecht contact met mijn vader want als ik bij hem ben doet hij gemeen tegen me en hij dat zelf niet inziet ik wil het tegen hem zeggen maar ik weet dat hij dat boos word en ik ben erg bang voor zijn reactie ik heb al gezegd dat hij niet zo moest doen omdat ik van mijn moeder en vader allebei hou en ik geen keuze wil maken😳mn ouders zitten inmiddels in een vechtscheiding mijn vader heeft laast mn moeder pijn gegaan en hij zegt vaak tegen mij dat hij haar wil vermoorden maar dan in een andere zin ik denk de hele dag door aan m’n ouders en ik slaap bijna niet meer groetjes

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniempjexx
Anoniempjexx
7 jaren geleden

Ik ben echt hiervan geschrokken mijn ouders zijn al 5 jaar ofzo gescheiden en nu is het gewoon goed maar dat je vader je moeder wilt vermoorden (zegt hij) ik zou het aan een betrouwbaar persoon vertellen of de kindertelefoon helpt je altijd! Ik hoop dat het wat helpt!

Emmeline
Emmeline
7 jaren geleden

Lieve, Alles wat je zegt begrijp ik heel goed. Wat erg dat je ouders uit elkaar zijn, maar wel heel fijn dat je de Villa hebt gevonden! Ik snap heel goed dat het lastig is om met je vader te praten en dat je bang bent voor zijn reactie. Kun je opschrijven wat je voelt? En dan een brief aan hem geven, die kan hij dan rustig lezen als jij er niet bent zodat je zijn reactie ook niet hoeft te zien. Ook kun je langer nadenken over je woorden en hoef je geen vragen te beantwoorden. Is er iemand… Lees verder »

Pim
Pim
7 jaren geleden

Hey, Het is nooit leuk als ouders uit elkaar gaan, maar soms is het wel beter en komt later alles goed. Het is nooit vaak echt de schuld van iemand als het niet met ze 2e werkt. Vaak kan er een wel beter of makkelijker mee om gaan, maar het kan niet voor iedereen altijd werken. Dat hij vaak boos word , dat zal wel er aan liggen dat hij niet lekker in ze vel zit. Als jij rustig een keer naar hem toe gaat en rustig en wanneer er tijd is aan hem alles verteld hoe jij je voelt… Lees verder »