Anoniem (13) in

Ik moet bij mijn vader wonen

Hoi, ik moet van de rechter bij mijn vader wonen en zie mijn moeder nog maar 2x een weekend in de maand. Mijn broertje zit op de BSO en die mis ik net als mijn moeder. Mijn vader wil niet dat ik contact met mijn moeder heb en verstopt daarom mijn telefoon. Mijn stiefmoeder probeert mij als bediende te gebruiken en is veel boos op mij. De jeugdbeschermers en de rechter draaien alles om wat ik zeg. Wat moet ik doen!?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Denise
3 maanden geleden

Hi! Goed dat je je bericht durft te delen. Je geeft aan dat je je moeder mist en je broertje. Je vader verbiedt je dat je contact met je moeder. Ik kan mij goed voorstellen dat je niet zo goed weet wat je moet doen. Ik zou je graag het advies geven om met je vader te praten waarom je geen contact meer zou mogen met je moeder. Je kunt ook met je vader en je stiefmoeder praten over dat je het niet fijn vindt hoe je stiefmoeder jou behandeld. Als ze jou dan nog niet goed begrijpt kun je… Lees verder »

Adriana
3 maanden geleden

Hoi,
wat vervelend voor je dat je vader en stiefmoeder zo tegen jou doen.
Misschien kan je er met iemand over praten. Een familielid of misschien een meester of juf op jou school. Dan kan je alles rustig aan iemand vertellen en kunnen jullie samen een oplossing bedenken.
Doei.

Thom
3 maanden geleden

Hoi daar, Wat naar dat je in zo’n lastige situatie zit. Het is begrijpelijk dat het moeilijk is om je moeder en je broertje zo weinig te zien, vooral als je het gevoel hebt dat je vader niet wil dat je contact met haar hebt. Ook is het niet fijn als je stiefmoeder boos op je is en je als bediende probeert te gebruiken. Als je het gevoel hebt dat je niet gehoord wordt door de jeugdbeschermers en de rechter, kan het helpen om op een rustig moment nogmaals te proberen uit te leggen hoe jij je voelt en wat… Lees verder »

Luna
3 maanden geleden

Echt vervelend zit je er echt heel erg mee

Anoniem
3 maanden geleden

Hey, wat vervelend! Ik zou kijken met wie je kan praten, bijvoorbeeld met je moeder als je daar bent. Of tegen je vader zeggen dat je dit niet fijn vindt. Anders kan je misschien de kindertelefoon bellen. Hopelijk gaat het snel beter!