Rob (13) in

Ik mis ze

Hoi, ik zit nog maar net op de middelbare school en ik zie mijn vader en zijn familie haast niet meer want ik woon nu vooral bij mijn moeder, maar ik wil hun vaker zien want ik mis ze heel erg.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Beste Rob, Wat vervelend dat je je familie zo mist. Dat had ik in het begin ook, ik zag mijn vader eigenlijk maar om het weekend. Maar omdat ik er zo veel last van had heb ik dat aangegeven, en toen hebben ze afgesproken dat mijn vader ook nog elke woensdag bij ons kwam eten. Toen dat niet meer werkte vanwege ruzies, kwam hij ons elke woensdag ophalen om een drankje te doen in het dorp (ik kon niet naar hem want dat is te ver). Ik weet niet precies hoe ver jouw ouders van elkaar af wonen, maar misschien… Lees verder »

Lynn
Lynn
7 jaren geleden

Hoi Rob, Goed van je dat je even een berichtje stuurt! Ik miste mijn familie ook als ik bij de andere ouder was, heel vervelend! Wat rot dat je ze ook bijna nooit meer ziet. Soms kan het fijn zijn om vaker te bellen of te Skypen en op die manier toch meer contact met ze te hebben. Ook kan het helpen om een foto in je kamer bij je moeder te hangen, waardoor ze toch een beetje bij je zijn. Kan je er met je moeder over praten? Dan kan ze je namelijk helpen als je ze heel erg… Lees verder »