Binck (12) in

Ik mis mijn zus

hoi ik heb een vraag want ik weeet niet meer zo goed wat ik moet doen mijn ouders zijn 6 maanden geleden gescheiden en mijn vader had toen gelijk een nieuwe vriendin en mijn zus vind dat niet leuk maar daardoor komt ze ook niet meer naar mijn vader toe waardoor ik haar 2 weken mis

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Quinty
1 jaar geleden

Hoi Binck, Wat knap dat jij hier je vraag wilt en durft te stellen! Ik kan mij goed voorstellen dat dit een vervelende situatie voor jou is! Ik heb niet precies dezelfde situatie meegemaakt als jij, maar ik kan heel goed begrijpen hoe moeilijk het kan zijn om je zus te missen. Toen mijn ouders uit elkaar gingen heb ik gelijk aangegeven samen met mijn broertje te willen blijven, omdat ik bang was dat ik hem anders minder zou zien. Je verteld dat je vader een nieuwe vriendin heeft die je zus niet zo leuk vind en daarom dus ook… Lees verder »

Adinda
1 jaar geleden

Hoi lieve Binck, Wat dapper dat je je vraag hier stelt op het forum van Villa Pinedo! Wat een vervelende situatie. Ik heb niet precies dezelfde situatie gehad maar ik ken wel het gevoel van je zus missen. Toen ik uit huis ging en op mezelf ging wonen, miste ik m’n zusje ook heel erg. Ik vond het heel raar om haar niet meer elke dag te zien. En zij snapt als enige heel goed hoe vervelend de scheiding van onze ouders kon zijn. Ik vond het altijd heel fijn om met haar dan over de scheiding te praten of… Lees verder »