L (16 jaar) in

Ik mis allemaal dingen

heey mijn ouders zijn sinds mijn 12e gescheiden en vanaf mijn 13e hebben ze allebei een appart huis, mijn vader is in een andere stad gaan wonen. ik woon bij mijn moeder en bij haar in de stad is mijn school en zijn mijn vrienden. we hebben een regeling dat ik af en toe in het weekend naar mijn vader ga, ik heb daar ook een kamer. mijn moeder is mijn voogd. mag mijn moeder zeggen dat ik bij mijn vader moet slapen of mag ik dat zelf bepalen? ik wil liever gwn altijd bij mn moeder wonen en af en toe in de vakantie bij mijn vader logeren. ik mis allemaal leuke dingen als ik naar mn vader moet zoals feestjes en ik verveel me daar heel erg want mn vader gaat nooit iets doen dus zit alleen maar op mn telefoon daar. ik heb niet echt een band met mijn vader en hij word erg snel boos. ik vind het echt niet leuk als mijn moeder zegt dat ik naar mn vader moet want dan voelt het alsof ze me weg wilt hebben…

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Beau
Beau
7 jaren geleden

hee L, ik heb ook een tijd gehad dat ik dacht ‘moet ik echt naar mijn vader toen?? t is zo saai’ maar uiteindelijk ben ik toch maar gegaan. ik zat altijd op me mobiel en n beetje met vrienden te appen. ik stelde voor om ff naar een winkelcentrum te gaan in de buurt. En dat was super gezellig. of als me vader boodschappen ging doen ging ik mee. gwn heel ff samen met me vader zijn. mijn voorstel is vraag gwn iets van : pap ik zag op internet dat er iets te doen is in de buurt.… Lees verder »

Isa
Isa
7 jaren geleden

Hey L, Ik heb dat ook heel lang gehad. Mijn school stond in de straat van mijn moeder en mijn vader woonde dertig minuten fietsen verderop. Al mijn vrienden waren dus bij mijn moeder. Ik verveelde me te pletter bij mijn vader. Maar ik ging wel elke keer. Niet omdat mijn moeder dat van me vroeg. Maar omdat het toch mijn vader is. Ik ga nu om de week daarheen en dan ga ik ook vaak met vrienden afspreken van de buurt van mama. Papa moet begrijpen dat mijn vrienden in mama’s buurt wonen. Dat als ik dan tot laat… Lees verder »