Liliya (12) in

Ik mag mijn vader niet meer zien

Mijn moeder zegt dat ik mijn vader niet meer mag zien omdat hij erge dingen heeft gedaan en ze legt niks uit! Mijn moeder zegt dag als ik 18 ben mag ik alles weten en zelf kiezen, ik ben erg verward

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Robin
1 jaar geleden

Hey Liliya, een beetje een late reactie op jouw vraag maar ik wilde je nog even laten weten dat je niet alleen bent ❤️ Het lijkt me inderdaad heel verwarrend als je je vader niet mag zien maar je weet niet precies waarom. Heb je je moeder gevraagd waarom ze er niet meer over wilt uitleggen? Wat zou je het liefste willen? Ik heb niet precies hetzelfde als jij meegemaakt, maar ik weet wel dat ik jouw leeftijd eigenlijk helemaal niet wist waar ik terecht kon of waar ik informatie kon vinden. Herken je dat? Misschien heb je dan ook… Lees verder »

Nikki
1 jaar geleden

Lieve Liliya,  Wat klinkt het moeilijk wat je meemaakt! Het lijkt me helemaal niet fijn dat er niks uitgelegd wordt en dat je daarom ook niet weet waarom je je vader niet mag zien. Betekent dat ook dat je hem nu niet meer ziet? En zou je dat wel willen? Ik had vroeger ook dat mijn vader dingen had gedaan die ik nog niet mocht weten. Tegen mij werd toen ook gezegd dat ik moest wachten tot ik 18 was. Uiteindelijk is het me toch iets eerder verteld. Ik schrok er toen erg van en had gewild dat ik het… Lees verder »