olivier (11 jaar) in

Ik mag haar niet missen

Ik heb een (stiefmoeder) ze kan heel aardig zijn maar kan ook heel erg vervelend ze let alleen maar op mij en heel minder op mijnmijn zusje en als ik mijn moeder mis dan mag ik haar niet missen en wordt ze boos heeft een van jullie tips

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Hoi Olivier, Wat een vervelende situatie. Ten eerste weet ik niet of je stiefmoeder boos wordt omdat je je echte moeder mist. Het zou ook kunnen dat ze er gefrustreerd van raakt omdat ze een soort 2e moeder voor je wil zijn. Ik denk dat je het hier eens met haar over kan hebben. Dan krijgt zij misschien ook een beter beeld over hoe jij je voelt. Je kan dan zeggen dat je haar ook heel aardig vindt maar dat je het jammer vindt als ze boos wordt wanneer jij je echte moeder mist. Ook kan je zeggen dat jij… Lees verder »

Johanna
Johanna
7 jaren geleden

Dag Olivier, Goed dat je komt om hier om tips te vragen. Fijn dat je een stiefmoeder hebt die heel aardig kan zijn! Wel lastig dat je het gevoel hebt dat jouw stiefmoeder meer op jou let dan op je zusje! Heb je er wel eens met haar over gepraat? Of er met je vader over gepraat? Misschien is het makkelijker om tegen hem te zeggen dat je dat niet leuk vindt dan tegen je stiefmoeder zelf. Iemand anders kan niet voor jou bepalen wat jij voelt. Als jij jouw moeder mist, dan mag dat! Het is dan niet eerlijk… Lees verder »

bas
bas
7 jaren geleden

zelf vind ik het fijn om het op te schrijven in een brief.
en dan daarna de brief met in dit geval je stiefmoeder te bespreken en dan het liefst met je vader erbij, zodat je over de brief kunt praten.

schijven is altijd makkelijker voor mij geweest. suc6