Lotte (12 jaar) in

Ik lig wakker

hoi! mijn ouders zijn al lang gescheiden… maar mijn vader heeft een persoonlijkheidsstoornis en woont in België. ik woon nu in maastricht maar mijn mama wil verhuizen naar weert maar dat wil ik niet! ik wil hier blijven. ik woon nu bij mijn mama want ik had altijd ruzie met mijn vader. ik zit nu in groep 8. ik weet niet wat ik moet doen. ik lig dagen wakker. en ik weet niet wat ik moet doen! het leven in echt verschrikkelijk!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
7 jaren geleden

Lieve Lotte, Bedankt dat je jouw verhaal met ons wilt delen. Wat vervelend zeg, dat je moeder wilt verhuizen. Jammer ook dat het niet in de buurt van Maastricht is. Ik neem aan dat je in Maastricht wilt blijven wonen, omdat je in groep 8 zit en al je vrienden in de buurt wonen. Ik weet hoe het is om weg te gaan uit je vertrouwde omgeving. Toen ik ging verhuizen, ging ik naar de middelbare school. Dat was onwijs spannend, omdat ik niemand kende. Uiteindelijk heb ik nieuwe vriendinnen gemaakt en daar ga ik nog steeds mee om. Ik… Lees verder »

Romy
Romy
7 jaren geleden

Hoi Lotte Wat een toestand zeg ! ik en hier een paar ideetjes misschien kan je je moeder vragen of jullie nog daar kunnen blijven tot je laatste jaar is af en dat je dan in de buurt van waar je nu gaat wonen gewoon naar de middelbare gaat . Je vader in België Wow zeg zie je je vader wel ?? zo niet hoe ook een paar tips : zet een foto van hem neer naast je bed bijv. zo is hij altijd een beetje bij je en je kan een dagboeken kopen en dan kan je daar je… Lees verder »