anoniem (0 jaar) in

Ik laat het niet zien

hoi mijn ouders zitten nog steeds in een scheiding al een jaar. ik heb er heel veel moeite mee maar dat laat ik niet zien en blijf altijd heel vrolijk. ik wil er graag iets over vertellen in de klas, mijn juf zegt: ‘dat wil ik wel een keer.’ dat heb ik weer tegen meester gezegd maar hij zegt: ‘ja maar ik zou nog niet te veel zeggen.’ wat moet ik doen?????

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
anoniem
anoniem
8 jaren geleden

bedankt allemaal voor jullie reactie en ik ga er wel even over nadenken.

Jer
Jer
8 jaren geleden

hey, Ik zag je berichtje en ik neem aan dat je wel wat advies kan gebruiken. Mijn ouders zijn ook gescheiden en dat liep allemaal niet goed. Op school ging ik ook onderuit. Ik snap precies hoe jij je voelt. Maar je hoeft het niet aan je hele klas uit te leggen als jij daar geen behoefte aan hebt. Leg het wel uit aan de mensen waar je het meest mee omgaat, die kunnen jou erin steunen en als het dan bijvoorbeeld even niet goed gaat thuis zullen zij klaar staan om je te ontvangen bij hun thuis, omdat ze… Lees verder »

pim
pim
8 jaren geleden

Hee , Het is inderdaad altijd lekker om je te kunnen uiten naar andere mensen. Het kan zijn dat je meester er niet helemaal zeker over is dat het wel een goed is dat je het de klas wilt vertellen. Wat ik dus zou doen is wat voor bereiden en dat aan de meester en juf laten zien of horen. Als je vriendinnen hebt waarbij je je verhaal kwijt kan , zou ik dat zeker ook doen , want die weten misschien niet een oplossing maar wel is het fijn om je probleem te kunnen vertellen. Ook zou ik het… Lees verder »

Emmeline
Emmeline
8 jaren geleden

Hoi,

Wat fijn dat je je bericht plaatst op het forum!

Als jij graag iets wilt vertellen over de scheiding van je ouders moet dit natuurlijk mogelijk zijn! Waarschijnlijk vinden je leraren en leraressen dit juist heel goed, alleen vergeten ze soms dat jij dit wide. Blijf je juf/meester eraan herinneren! Zorg dat je van te voren een beetje weet wat je gaat zeggen en vraag je leraar hier gewoon wat tijd voor vrij te houden.

Veel succes!

Liefs, Emmeline