Klaas (12) in

Ik kan dan niet meer naar pap

Hallo allemaal
Ik ben 12, mijn broer is 9 en zus is 7. Wij wonen bij mama. Na de zomer ga ik naar de havo. dan moet ik telkens een uur fietsen en dan kan ik niet meer op woensdag naar papa. Hij haalt ons dan uit school en we slapen dan bij hem. Papa woond een uur rijden van ons huis. Ik ben verdrietig want ik ben dan niet bij hem en mijn broer en zus wel. Ik heb dan school tot 4 uur.

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SandraKlaas Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Sandra

Hoihoi Klaas, Bedankt voor jouw reactie. Fijn dat je wel zin hebt in de nieuwe school! En wat goed dat je er al met je vader over hebt gebeld! Ik snap dat je vader er verdrietig om is, het is natuurlijk even een verandering en je vindt het zelf natuurlijk ook niet leuk zoals je eerder zei. Wat onwijs lief dat je vader met je meedenkt, om misschien voor een andere oplossing te kijken. Als het voor jouw vader fijner en makkelijker is om dichter bij jullie te wonen, zou dat natuurlijk wel echt een hele fijne oplossing zijn! Tot… Lees verder »

Klaas

Hoi sandra,
ja dat is wel zo, maar ik moet uit school een uur fietsen voor ik bij mam ben. Ik heb wel veel zin in de nieuwe school. Misschien kan pap mij een avond ophalen, maar ik weet niet of mam dat dan goed vind. Wij wonen in een klein dorp, pap in een grote stad. Ik heb gister met hem gebeld en het hem verteld. Hij was er verdrietig van. Misschien komt hij wel in ons dorp wonen zei hij, dan is het makkelijker. Maar ik weet niet of dat goed is, pap kent hier niemand.

Sandra

Hoihoi Klaas, Bedankt voor jouw berichtje op ons forum! Niet zo leuk voor jou om te horen dat je op de woensdag niet meer naar je vader kan, als je dat wel gewend bent en als je broer en zus nog wel gaan. Wel denk ik dat er wel een oplossing voor kan zijn! Zoals je zei ga je na de zomer naar de havo! Heb je daar een beetje zin in? Ik heb zelf ook de havo gedaan en wat ik vooral merkte, was dat je op de middelbare school een heel ander rooster krijgt! Zo zal je vast… Lees verder »