Anoniem (11 jaar) in

Ik hou dat niet uit

Hoi
Mijn ouders zijn nu een jaar gescheiden en ik vind het nog steeds lastig ik huil er nog steeds veel over. Als ik bij mn vader ben dan verlang ik naar zondag want dan ga ik naar huis. Maar nu moet ik een hele week naar mn vader ik hou dat niet uit. De band met mijn vader is nul. Ik hoef hem eigenlijk niet meer te zien. Maar mn vader heeft het recht om mij te zien. Helaas. Ik heb gezecht dat ik zin heb in mn 18e verjaardag want dan ben ik volwassen en mag ik zelf bepalen of ik hem nog wil zien. Niet dus. Sorry dat dit zo negatie doe maar ik zou graag willen weten hoe het bij andere kinderen van mn leeftijd aan toe gaat.
By

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jasmijn
Jasmijn
8 jaren geleden

Beste anoniem,

Ik ben 14 jaar en woon volledig bij mijn moeder. Ik heb niets met mijn vader en zijn nieuwe vrouw. Ik ben gewoon niet meer gegaan. Toen kwamen de rechtszaken! Heb zelfs een bijzonder curator gehad maar nu officieel, de rechter heeft bepaald dat ik niet meer naar mijn vader hoef. Ik ben blij en opgelucht. Het kan dus wel. Een lange weg maar wel met resultaat.

Succes, als je wilt kan ik je helpen met wat je moet doen.

Groetjes Jasmijn

pim
pim
8 jaren geleden

Beste Anoniem, Wat lastig he als je het niet kan vinden met iemand. Maar voor je vader zal het ook lastig zijn, hij wil niet voor niets dat je elke weer naar hem toe komt, want hij houd gewoon heel veel van je. Vaak vinden ouders het dan lastig om ook voor hun kinderen ook fijn te maken in huis. Ik zou is met je vader gaan praten als hij de tijd er voor heeft een dag en als jij dat kan doen zonder boos te worden. Dan kunnen jullie vast wel met een oplossing komen, als je precies verteld… Lees verder »

Feline
Feline
8 jaren geleden

Beste Anoniem, Goed dat je hier komt vragen op het forum hoe dat bij andere kinderen er aan toe gaat. Mijn ouders zijn ook gescheiden, maar ben inmiddels 24 en woon op mezelf. Ik kan mij voorstellen dat het lastig is in jou situatie. Ik ben benieuwd hoe het komt dat je het niet uit houdt om bij je vader te zijn? Wat maakt het zo moeilijk, en hoe komt het dat jullie geen band hebben opgebouwd samen? Ik heb vroeger altijd bij mijn moeder gewoond en had ook totaal geen band met mijn vader, ik was altijd een beetje… Lees verder »