Anoniem (15 jaar) in

Ik herken hem niet meer

Hallo allemaal,

Ik heb sinds mijn geboorte al gescheiden ouders en zit er ook wel mee maar sinds een paar jaar is het erger geworden sinds mijn vader een vriendin heeft die zich overal mee bemoeid is me vader ook heel erg veranderd en herken hem niet meer ik heb hem al een paar keer dit verteld van wat ik wat zij deed tegen mij, ze was altijd boos op mij en als zij iets deed gaf ze mij de schuld bij mijn vader daardoor heb ik mijn vader al 2 maanden niet meer gezien en ik weet niet wat ik moet doen . Ik wil me vader vaker zien maar hij woont niet echt in de buurt want hij woont 30 minuten weg en met de bus 1 uur verder

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lynn
Lynn
7 jaren geleden

Hoi, bedankt voor je berichtje op ons forum! Wat vervelend dat het zo is gelopen. Ik kan me voorstellen dat het heel lastig voor je is om je vader te zien veranderen en veel moeite hebt om met zijn vriendin om te gaan. Ik vind het daarom ook heel goed van je dat je al een paar keer tegen hem hebt gezegd dat je het niet leuk vindt. Ik denk dat het slim is als je nog een keertje met je vader gaat praten. Misschien helpt het als je tegen hem zegt dat je hem vaker wil zien, maar dit… Lees verder »

Jennifer
Jennifer
7 jaren geleden

Hoi. Wat naar dat het zo gelopen is. Ik denk dat het wel belangrijk is dat je duidelijk aangeeft dat je het niet prettig vind als zijn nieuwe vriendin er is, maar je het daardoor ook heel vervelend vind dat je nu minder contact met hem hebt. Misschien kun je aan je vader voorstellen dat je samen iets leuk gaat doen, zonder zijn nieuwe vriendin erbij. Bij voorbeeld een stad bezoeken, wat voor jullie beide een beetje in het midden ligt van waar jullie wonen en samen wat gaan drinken. Of samen naar de film. Kijk naar dingen die jullie… Lees verder »